Duitse politie arresteert 50-tal Italiaanse supporters met gevaarlijke voorwerpen op zak

In de Duitse stad Dortmund heeft de politie zaterdag voor de start van de wedstrijd Italië-Albanië een 50-tal Italiaanse supporters opgepakt. De supporters, die een risicoprofiel hebben, hadden volgens de politie gevaarlijke voorwerpen op zak. Dat meldt de Duitse politie.

 

Meer krantenkoppen in België

Mexico vernietigt 50 “monstertrucks” van drugskartels

In Mexico hebben de autoriteiten 50 zelfgemaakte gepantserde voertuigen van drugskartels vernietigd. De “monstertrucks” waren in beslag genomen bij 30 onderzoeken, zo maakte het openbaar ministerie bekend. De voertuigen werden vernietigd in de noordoostelijke stad Reynosa in de staat Tamaulipas, aan de grens met de VS.

Lees meer »

Twee kinderen buiten levensgevaar na tragisch ongeval met Antwerps gezin in Namen

“Alles lijkt erop dat de vader van het gezin de snelheid van het landbouwvoertuig verkeerd ingeschat heeft.” Dat zegt Valérie Lecompte, de burgemeester van Somme-Leuze, nadat een dodelijk ongeval in haar gemeente zaterdag twee levens eiste. Een vader uit het Antwerpse overleefde de klap niet, net als zijn zoon. Maar de twee andere kinderen in de auto zijn intussen wel

Lees meer »

Agent schopt overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd in luchthaven Manchester: “Stevige reactie nadat collega’s aangevallen werden”

Een Britse agent is in opspraak gekomen nadat hij een overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd schopte. De gewelddadige confrontatie vond deze namiddag plaats in de luchthaven van Manchester. De politie laat duidelijk verstaan dat de stevige reactie er kwam nadat drie collega’s aangevallen werden. Eén agente liep daarbij een gebroken neus op.

Lees meer »

Papa van Michiel (22) doorbreekt stilzwijgen na dubbele moord op zoon en ex-vrouw: “Hij had Red Bull gekocht om wakker te blijven om zijn mama te beschermen”

“Het had nooit mogen gebeuren.” Christophe Dutilleux (54) uit Hofstade, bij Aalst, is daar rotsvast van overtuigd nu hij alle elementen kent uit het onderzoek naar de dubbele moord op zijn ex Miren Eynatten (54) en hun zoon Michiel (22). De dader was pas enkele uren eerder door het parket vrijgelaten nadat de slachtoffers allebei een klacht tegen hem hadden

Lees meer »

Duikschool Coral hoopt op goed weer met Trammelant in De Haan op zaterdag 3 augustus: “Voor onze clubkas van het grootste belang”

Slecht weer op Trammelant betekent ook slecht nieuws voor de verenigingen die er staan om hun clubkas te spijzen. Ook Duikschool Coral hoopt dat de weergoden Trammelant wat gunstiger gezind zijn na de uitgeregende editie van vorig jaar. “Onze jaarcijfers gingen toen zelfs voor het eerst in het rood.”
The post Duikschool Coral hoopt op goed weer met Trammelant

Lees meer »

Luc en Martine sluiten hun warme bakkerij in Ettelgem na 32 jaar: “Het was een soort dorpswinkel zoals er vroeger heel veel bestonden”

De inwoners van Ettelgem moeten het sinds eind juni zonder Bakkerij Maene doen. Zaakvoerders Luc Maene (63) en Martine Vanhessche (63) beslisten om er een punt achter te zetten na 32 jaar. “Wij waren al de 4de generatie van de familie achter deze bakkerij. Ooit werd het brood nog rondgebracht met paard en kar”, reageert Martine.
The post Luc

Lees meer »