Bijzondere speler, bijzondere aanpak: het masterplan van Tedesco met veeleisende ‘drone’ Kevin De Bruyne

Hij ziet, hij ziet wat jij niet ziet. Het voorbije anderhalf jaar hebben ze amper met elkaar samengewerkt, maar toch is ook Domenico Tedesco danig onder de indruk geraakt van de adembenemende intuïtie van Kevin De Bruyne. Waarom de bondscoach der Rode Duivels zijn aanvoerder als zijn ‘drone’ beschouwt, straks op het EK in Duitsland. En waarom De Bruyne op zijn hoede is voor ‘billenbrand’. 

Meer krantenkoppen in België

De Lysterscheure ontvangt de Ierse folkzanger Andy Irvine in Diksmuide: “Nooit gedacht dat hij zou toezeggen”

Goed nieuws voor liefhebbers van authentieke Ierse folkmuziek. In de Lysterscheure komt op 27 juli Andy Irvine langs. Belle Vereecke kan het amper geloven: “Ik stuurde hem een berichtje, min of meer voor de grap, maar hij antwoordde positief!”
The post De Lysterscheure ontvangt de Ierse folkzanger Andy Irvine in Diksmuide: “Nooit gedacht dat hij zou toezeggen” appeared first

Lees meer »

Nacht in de cel, vandaag ondervraagd: man die Vingegaard en Pogacar hinderde met zak chips werd “5 minuten later” aangehouden

Het leek in de laatste kilometers van de veertiende etappe in de Tour de France soms wel een gekkenhuis op de slotklim Pla d’Adet. Al volgde er op twee kilometer van de meet een dieptepunt. Een ‘fan’, die totaal geen oog had voor de koers, gooide in volle finale een zak chips naar Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard. De “dronken”

Lees meer »

Computerstoring zorgt wereldwijd voor problemen bij bedrijven: storing bij app en website NMBS

De NMBS kampt vrijdagochtend met een aantal technische problemen, waardoor reizigers online geen tickets kunnen kopen. Ook de gegevens over vertragingen en spoorveranderingen zijn mogelijk niet altijd even up to date. Oorzaak is een wereldwijd probleem bij Microsoft, aldus de openbaarvervoermaatschappij.
The post Computerstoring zorgt wereldwijd voor problemen bij bedrijven: storing bij app en website NMBS appeared first on

Lees meer »

Burgemeester van Geel voltrekt metalhuwelijk in aangepaste outfit: “Toch niet direct mijn persoonlijke stijl”

Walter (54) en Anja (52), de uitbaters van het metal- en hardrockcafé Skulls in hartje Geel, zijn dit weekend gehuwd in hun eigen café. Ze hadden burgemeester Vera Celis gevraagd de symbolische plechtigheid in gepaste outfit te leiden in het bijzijn van kinderen, kleinkinderen en vrienden. "Ook als dit een echt huwelijk was, zou ik me zo gekleed hebben, moesten

Lees meer »

Elisabeth Lucie Baeten beschuldigt ‘Vogue’ van “verzinnen” cellulite: “Van iets normaal maakten zij plots probleem”

Elisabeth Lucie Baeten (33) is het duidelijk oneens met de vele artikels over cellulite. Toen ze online door een nieuwswebsite scrolde en opnieuw een artikel zag met de titel ‘Putjes en deukjes in je huid: wat is cellulite en kun je er iets tegen doen?’, reageerde ze scherp op sociale media. “Cellulite is net zo normaal als rimpeltjes op je

Lees meer »

Vintia Ieper ontvangt Great Place to Work-certificaat

Het Ieperse bedrijf Vintia, het voormalige Gantner Ticketing, mag zich een jaar lang een Great Place to Work noemen. “We zijn ongelooflijk trots op deze prestatie”, zegt HR-coördinator Iris Vandenberghe.
The post Vintia Ieper ontvangt Great Place to Work-certificaat appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Trump verschijnt met verband om rechteroor op partijcongres – “Musk wil maandelijks 45 miljoen dollar uitgeven voor herverkiezing Trump”

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »