Bezoekers van pretpark hangen halfuur ondersteboven vast in attractie

In de Amerikaanse staat Oregon hebben reddingswerkers vrijdag bezoekers van een pretpark moeten bevrijden uit een attractie nadat ze een halfuur ondersteboven hingen. Dat schrijven lokale media.

 

Meer krantenkoppen in België

Jubileumeditie Vosseslagfeesten verenigt oud en nieuw

Op 27 en 28 juli vindt de dertigste editie van de Vosseslagfeesten plaats en dat wordt gevierd met een volledig nieuw programma. Het Kennedyplein verandert in een grote circustent met zomerbar en circusacts, er komt een vliegend tapijt dat getrokken wordt door boerenpaarden, de uitkijktoren aan ‘t Strangegat zal beklommen kunnen worden en er is het gloednieuwe muziekevenement Boulevard Muzikaal,

Lees meer »

Politie op zoek naar man die vrouw probeerde te verkrachten in Oostende: “Ze kreeg slagen en werd meegesleurd in slaapkamer”

Op zondag 23 juni tussen 4 en 5 uur ‘s ochtends trachtte een onbekende man een jonge vrouw te verkrachten in Oostende. De politie is nu op zoek naar alle mogelijke info rond deze feiten.
The post Politie op zoek naar man die vrouw probeerde te verkrachten in Oostende: “Ze kreeg slagen en werd meegesleurd in slaapkamer” appeared first

Lees meer »

Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem

Tijdens een gezellige feestviering met barbecue in Café Brouwershof maakte dartsclub Hummeltje uit Ichtegem tijd om de kampioenen in de kijker te plaatsen.
The post Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe één softwarefoutje desastreuze gevolgen had: “Er zullen zeker schadeclaims komen”

Van België tot India en Australië: wereldwijd zorgt een IT-storing voor desastreuze problemen in ziekenhuizen, luchthavens, banken en mediabedrijven. Reden: ‘foutje’ in de software-update van CrowdStrike, het Amerikaanse bedrijf met ruim 20.000 klanten. Wat is er misgegaan? Kunnen zij aansprakelijk gesteld worden voor de intussen miljoenen kosten? En wat kun je zelf doen als je problemen ervaart? Cyberexpert Tim Cools

Lees meer »

Anthony Dumarey wil burgemeesterssjerp terug in Oudenburg, nadat hij vorig jaar stap opzij zette na vastgoedaffaire

Anthony Dumarey, die vorig jaar opstapte als burgemeester van Oudenburg, keert terug op het politieke toneel en wil opnieuw een gooi doen naar de burgemeesterssjerp. Hij wordt lijsttrekker van de lijst Voor Oudenburg dat de naam Open VLD vervangt.
The post Anthony Dumarey wil burgemeesterssjerp terug in Oudenburg, nadat hij vorig jaar stap opzij zette na vastgoedaffaire appeared first

Lees meer »

CD&V Wervik zegt nee tegen moskee: “Er is geen draagkracht voor in onze stad”

De meerderheidspartij CD&V in Wervik, met lijsttrekker Bercy Slegers, komt voor het eerst naar buiten met een politiek standpunt over de situatie in Salons Tabaksbloem in de Ommegangstraat waar moslims uit een ruime regio verzamelen. “Wij voelen aan dat er geen draagkracht is voor een moskee in onze stad.”
The post CD&V Wervik zegt nee tegen moskee: “Er is

Lees meer »