Bestsellerauteur David Nicholls over liefde na de pandemie: ‘Zelfs iemands hand schampen moest beladen voelen’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

New Yorkse draaibrug die vast kwam door hitte terug open

De New Yorkse Third Avenue Bridge, die Manhattan en de Bronx met elkaar verbindt, is maandagnamiddag rond 14.30 uur komen vast te zitten. De draaibrug geraakte niet meer dicht nadat machines oververhit waren. Marine-eenheden kwamen de boel besproeien met water in een poging alles af te koelen. Rond 18.30 uur kon de brug terug weer gebruikt worden door voertuigen in

Lees meer »

Meldpunt Gentse Feesten focust op intrafamiliaal geweld tijdens festival: “Alcohol haalt soms vreemde dingen naar boven” 

Tijdens de Gentse Feesten legt het meldpunt voor grensoverschrijdend gedrag dit jaar extra aandacht op intrafamiliaal geweld. Medewerkers van het meldpunt, barpersoneel en sfeerbeheer krijgen extra vorming om intrafamiliaal geweld te herkennen en slachtoffers te ondersteunen. Net zoals de voorbije jaren blijft het ook mogelijk om ander ongewenst gedrag te melden.

Lees meer »

Opnieuw code geel voor onweer

De schade van het onweer van dinsdag is nog niet allemaal hersteld of daar is het volgende al. Komende nacht geldt overal, behalve in Oost- en West-Vlaanderen, code geel en dat blijft zo tot vrijdagmiddag.

Lees meer »

Gids Pascal (31) wordt tijdens tour door gemaskerde man in het water geduwd: “Ik had mijn nek kunnen breken”

Pascal Gerritsen (31) gidst al acht jaar nieuwsgierige toeristen rond in ’t Brugse, maar donderdag kreeg de tour wel een heel verrassende wending. De gids met Nederlandse roots werd door een onbekende man plots het water in geduwd, toen hij op de bekende Bonifaciusbrug zat. “Ik kan en wil me haast niet voorstellen dat het een gerichte actie is geweest

Lees meer »