15 mensen opgepakt bij reeks huiszoekingen in Brussel in onderzoek naar crimineel drugsnetwerk 

De Brusselse politie heeft deze week 16 huiszoekingen uitgevoerd in het onderzoek naar een criminele organisatie die in de buurt van de Antwerpsesteenweg drugs verhandelde. Bij de actie werden 15 personen opgepakt, wat het totale aantal arrestaties in dit onderzoek op 40 verdachten brengt. 

Meer krantenkoppen in België

AR-15: “Het wapen dat Amerika doodt”

Bij de aanslag op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is volgens Amerikaanse media een AR-15 gebruikt, een halfautomatisch wapen dat eerder al gebruikt werd bij meerdere massaschietpartijen. Het wordt het “wapen dat Amerika doodt”, genoemd.

Lees meer »

Rebecca en Dieter openen broodjeszaak Becky’s: “Meteen een groot succes”

Rebecca Lefebvre (42) uit Vlamertinge werkte bij Milcobel toen ze merkte dat er twee broodjeszaken in Langemark-Poelkapelle de deuren sloten. Samen met haar partner Dieter Alliet stampte ze dan maar Becky’s uit de grond. De opening werd meteen een groot succes.
The post Rebecca en Dieter openen broodjeszaak Becky’s: “Meteen een groot succes” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie maanden voor gemeenteraadsverkiezingen krijgen lijsten vorm: lokaal kunnen we steeds minder nationaal stemmen

Nog exact drie maanden scheiden ons van de gemeenteraadsverkiezingen. De meeste nationale partijen komen slechts in de helft van de West-Vlaamse gemeenten op onder hun eigen naam. Professor lokale politiek Herwig Reynaert ziet daarvoor verschillende redenen.
The post Drie maanden voor gemeenteraadsverkiezingen krijgen lijsten vorm: lokaal kunnen we steeds minder nationaal stemmen appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN BEELD – Première ‘Grand Show: Folie Royale’ kon het talrijke publiek bekoren en zet daarmee Knokke nogmaals op de wereldkaart!

Astrid Coppens, Ruben Van Gucht, Christoff, Véronique De Kock, Peter Thyssen, Michael Lanzo, Lissa Lewis, Emilie Vansteenkiste, Joren Demont, Floris Devooght… zijn maar enkele van de bekende Vlamingen, die op vrijdagavond present waren tijdens de première van ‘Grand Show: Folie Royale’ in het Grand Casino Knokke.
The post IN BEELD – Première ‘Grand Show: Folie Royale’ kon het talrijke

Lees meer »

Briljant voor Wilfried en Hilde

Wilfried Desodt (95) en Hilde Platteau (92) vierden hun 65ste huwelijksverjaardag. De jubilarissen engageren zich al decennialang in verschillende verenigingen in Voormezele.
The post Briljant voor Wilfried en Hilde appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. L’Équipe pakt uit met veelzeggende cover – De La Fuente: “Halve Mbappé is nog steeds volledige andere speler waard”

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk vanavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Boerderij brandt uit na blikseminslag

Het onweer heeft lelijk huis gehouden in Mechelen en omstreken. Aan de Oppuurseweg in Lippelo (Puurs-Sint-Amands) is een boerderij uitgebrand. De brand is waarschijnlijk ontstaan na een blikseminslag.

Lees meer »

Lucht die aan rotvaart recht naar beneden dondert: hoe schade in Mechelen wellicht door valwind is veroorzaakt

De grote schade die in Mechelen is aangericht door het onweer van dinsdag, is waarschijnlijk het gevolg van een valwind. Dat zegt David Dehenauw, al moet verdere analyse van het KMI nog uitsluitsel brengen. Bij dat weerfenomeen dondert lucht aan een rotvaart recht naar beneden waar die zich razendsnel in alle richtingen verspreidt. Omdat ze lokaal en kortstondig zijn, zijn

Lees meer »