Wit bizonkalfje geboren in Yellowstone, en dat wijst op betere tijden zegt Indiaanse legende

In het Amerikaanse natuurpark Yellowstone is vorige week een zeldzaam wit bizonkalf geboren. En daarmee komt een eeuwenoude Indiaanse legende uit.

 

Meer krantenkoppen in België

Warriors Against Cancer en G-voetbal Kortrijk Varen met dj Joeri

Kankerpatiënten helpen om hun gehavende zelfbeeld te herstellen, zowel tijdens als na het genezingsproces, dat is de missie van Warriors Against Cancer. En daar werkt G-voetbal Kortrijk/G-sport Belgium graag aan mee. Dankzij dj Joeri uit Kortrijk konden zeven gelukkigen onlangs zorgeloos genieten van een boottochtje, mét een flinke portie zon.
The post Warriors Against Cancer en G-voetbal Kortrijk Varen

Lees meer »

LIVE RED FLAMES. Serneels hoopt behoud in A-divisie te verzekeren tegen wereldkampioen Spanje: “Moeten er zelf in geloven”

Morgenavond (19u) spelen de Red Flames tegen wereldkampioen Spanje hun laatste groepswedstrijd in de kwalificaties voor het EK van 2025 in Zwitserland. De Belgische voetbalvrouwen kunnen zich niet meer rechtstreeks plaatsen en zijn al zeker van een plek in de play-offs. Ze moeten wel nog het behoud afdwingen in de A-divisie van de Nations League.

Lees meer »

“Het summum voor elke topsporter”: Belgian Cat Elise Ramette (25) uit Ieper mag naar haar eerste Olympische Spelen

De Olympische Spelen in Parijs staan voor de deur. De Belgische selectie telt 164 atleten en daarbij zitten enkele streekgenoten. Een van hen is Belgian Cat Elise Ramette (25) die zal debuteren op de Spelen. Een reconstructie van haar road to Paris.
The post “Het summum voor elke topsporter”: Belgian Cat Elise Ramette (25) uit Ieper mag naar haar

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van Gerwen trekt de stand weer gelijk met twee geweldige uitworpen

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Laura Lynn & Dean zingen ‘Van Bij Het Begin’ : “Zonder ‘Tien om te Zien’ was er misschien geen sprake van Laura Lynn”

Woensdagnamiddag konden we een stralende Laura Lynn mét bril spreken net voor de opname van ‘Tien om te Zien’ aan de Rotonde in Westende. De zangeres uit Ardooie was heel dankbaar dat ze van VTM de kans kreeg om ook op te treden. Niet met één van haar klassiekers zoals sommige van haar nationale collega’s, maar wél met Dean. Ze

Lees meer »