Wie wordt de ultieme voetbalkenner van Kuurne? Gemeente pakt uit met online pronostiekplatform voor EK voetbal

Het EK voetbal gaat vandaag, vrijdag 14 juni, van start in Duitsland en loopt tot 14 juli. De gemeente Kuurne heeft in samenwerking met Tifogame een gepersonaliseerd online pronostiekplatform opgezet om bij het Europees kampioenschap extra sfeer en gezelligheid te brengen bij de lokale handelaars.

Iedereen die winkelt, kan deelnemen aan de Tifogame-pronostiek in de lokale handelszaken en zo kans maken op mooie prijzen. Bij elke aankoop in een van de deelnemende winkels ontvangt de klant een unieke code om deel te nemen aan een pronostiek over de wedstrijden van de Rode Duivels. Wie bijvoorbeeld de beste voorspelling doet bij bakkerij Markey, wint een chocolade voetbal. Elke handelaar bepaalt zelf de prijs voor de winnaar, maar klanten maken ook kans op een van de vijftien hoofdprijzen die de gemeente Kuurne uitdeelt. De hoofdprijs is een vipdag in Kuurne ter waarde van 525 euro, inclusief een ballonvaart en een verzorgd avondje uit.

Meespelen is eenvoudig

Het platform is toegankelijk voor iedereen. Deelname is gratis en puur voor het plezier dat bij het EK past. Wanneer de Rode Duivels spelen, is iedereen supporter en heeft iedereen wel een mening. Deze beleving wordt doorgetrokken bij de lokale handelaars en de gemeente zelf, met meerdere levensgrote kartonnen Rode Duivels verspreid doorheen Kuurne. Inwoners vinden flyers met een QR-code die hen rechtstreeks naar het spelformulier leidt bij de deelnemende handelaren.

De winnaars worden bekendgemaakt na de finale op 14 juli. De deelnemende handelszaken zijn terug te vinden via www.kuurne.be/ek-wedstrijd.

The post Wie wordt de ultieme voetbalkenner van Kuurne? Gemeente pakt uit met online pronostiekplatform voor EK voetbal is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

EU-kopstuk Michel boos op Hongaarse premier om ‘vredesmissie’

Charles Michel, de voorzitter van de EU-regeringsleiders, heeft de Hongaarse premier Viktor Orbán een boze brief geschreven. Michel wil gezegd hebben dat Orbán bij zijn bezoeken als zelfverklaard vredesbemiddelaar aan onder anderen de Russische president Vladimir Poetin niet namens de EU optrad. Hij wil de Hongaarse premier “zeggen waar het op staat”.

Lees meer »

Ye opnieuw aangeklaagd om stelen muziek: “Gaat over meer dan geld”

Ye, voorheen Kanye West, is aangeklaagd omdat hij muziek van een andere partij zou hebben gestolen om te gebruiken in zijn eigen werk. De Amerikaanse muzieksite Billboard heeft juridische documenten in handen waaruit blijkt dat de 47-jarige artiest onrechtmatig stukken uit het lied ‘MSD PT2′ heeft gebruikt voor zijn eigen liedjes ‘Hurricane’ en ‘Moon’.

Lees meer »

“Ik durf altijd dromen van een medaille”: Nina Derwael stapt na laatste test in Gent met positief gevoel op trein naar Parijs

Deze namiddag spoort Nina Derwael richting Parijs voor de Olympische Spelen. Niet als topfavoriete zoals in Tokio 2021 – die schouder, weet u wel -, maar evenmin als figurante. “Ik ben alleen al trots dat ik op de Spelen kan nadenken over een medaille”, zei Derwael na een laatste test in Gent. Coach Ulla Koch ziet Derwael een olympische finale

Lees meer »

Bakkerij Aernoudt opent de deuren in voormalig pand van De Voerman in Lichtervelde: “Dit is een perfecte locatie”

Bakkerij Aernoudt opende op vrijdag 19 juli hun vestiging in de Koolskampstraat in Lichtervelde, waar voorheen Brasserie De Voerman was. De bakkerij is zeven op zeven geopend, iedere dag vanaf 6 uur ‘s morgens.
The post Bakkerij Aernoudt opent de deuren in voormalig pand van De Voerman in Lichtervelde: “Dit is een perfecte locatie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“3 doden en 87 gewonden” na Israëlische luchtaanval op havenstad in Jemen, ook munitiedepots in Libanon getroffen

Het Israëlische leger heeft een luchtaanval uitgevoerd op doelwitten van de Houthi-rebellen in de havenstad Hodeida, in Jemen. Daarbij zijn volgens de Houthi’s zeker3 doden en 87 gewonden gevallen. De aanval is een reactie op de droneaanval op Tel Aviv van vrijdag, zegt de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant. Ook 3 munitiedepots van Hezbollah in het zuiden van Libanon

Lees meer »