Wells Fargo zet thuiswerkers aan de deur voor het ‘simuleren van werk’

07:17 De Amerikaanse bank Wells Fargo ontslaat verschillende werkkrachten, voor het veinzen van werkactiviteit op hun thuiswerkdagen. Zeker in de VS ligt het hybride werkmodel meer en meer onder een vergroo… 

Meer krantenkoppen in België

Voormalige ‘B&B zoekt lief’-vriendinnen Vicky en Ingrid vechten fikse ruzie uit: “Ze dreigde de Hells Angels op mij af te sturen”

Als één front gingen Vicky (60) en Ingrid (61) in ‘B&B zoekt lief’ in het verweer tegen uitbater Jelmont tijdens hun horrorverblijf in zijn zaak, maar sinds kort staan de dames ook lijnrecht tegenover elkaar. Een geannuleerde reis, een fysiek momentje met Jelmont en afgunst over het aantal minuten schermtijd. Het zorgt voor een bitse vete tussen de twee, die

Lees meer »

“Hij doet dit niét voor het geld”: Jean-Marie Pfaff wil dat WK-truitje van Maradona, dat hem ruim 1 miljoen euro kan opleveren, “verder leeft”

Eenmaal, andermaal… Het shirt dat Diego Maradona droeg in de halve finale van het WK 1986 tegen de Rode Duivels wordt geveild. De waarde wordt tot zo’n 1,1 miljoen euro geschat en opvallend: het is Jean-Marie Pfaff die het unieke stuk van de hand doet. “Hij wil dat het shirt verder leeft”, zegt dochter Kelly.

Lees meer »

Volksgezondheid waarschuwt na recordaantal ongevallen met zwembadproducten: “Symptomen soms zo ernstig dat ziekenhuisopname nodig is”

Nooit eerder kreeg het Antigifcentrum zoveel oproepen voor ongevallen met zwembadproducten zoals chloor als vorig jaar. Een op de drie slachtoffers waren kinderen. Dat blijkt uit cijfers die HLN-consumentenexperte Safia Yachou in handen kreeg. Met het warme weer waarschuwt de overheidsdienst Volksgezondheid om extra voorzichtig te zijn: dit kan je doen om accidenten te voorkomen.

Lees meer »

Jonathan (29) verdrinkt na val in kloof in Franse Alpen: “Zijn vriend reikte de hand, smeet touw, schreeuwde instructies. Maar het mocht niet baten”

Wat een avontuurlijke trip onder vrienden moest worden, is afgelopen weekend geëindigd in een drama. De 29-jarige Jonathan Victoor uit Sint-Denijs-Westrem verdronk zaterdagavond toen hij canyoning beoefende in de Franse Alpen. De twintiger gleed uit, belandde in het koude water en kwam vast te zitten tussen rotsblokken. “Zijn kameraad probeerde hem er nog uit te halen”, vertellen omstaanders. “Maar het

Lees meer »

“Een grote herdenking zou ze niet gewild hebben”: precies één jaar geleden verloor Martine Tanghe strijd tegen kanker

“Ik betrap mezelf erop dat ik het even goed wil doen als Martine.” Op 23 juli is het al één jaar geleden dat Martine Tanghe, de coryfee van de VRT-nieuwsdienst, op 67-jarige leeftijd haar strijd tegen kanker verloor. Maar voor Wim De Vilder (55), haar jarenlange collega en ook goede vriend, voelt het helemaal niet zo aan. In een openhartig

Lees meer »