Wallonië krijgt wasberen niet weg: “Ze zijn heel slim”

Ze zien er sympathiek en zacht uit, maar horen niet thuis in Europa en bedreigen de biodiversiteit, verspreiden ziektes en veroorzaken overlast. Wallonië wil de wasbeer weg, maar slaagt daar maar niet in.

 

Meer krantenkoppen in België

Hitte bedreigt gezondheid in zeventien Italiaanse steden

Italië heeft al dagen last van een hittegolf. Het ministerie van Volksgezondheid heeft vrijdag het hoogste waarschuwingsalarm afgegeven voor zeventien grote steden, waaronder Rome, Firenze en Bologna. Dit betekent dat de hitte zelfs voor gezonde mensen gevaarlijk kan zijn.

Lees meer »

Ruben Van Gucht poseert samen met Sporza-collega Ine Beyen op rode loper van ‘ZomerRevue’

Tijdens de drukke sportzomer houdt sportanker Ruben Van Gucht (37) er een druk sociaal leven op na. Hij deelde afgelopen weekend beelden vanop Tomorrowland en zondagavond poseerde hij met collage Ine Beyen (37) op de rode loper van de ‘ZomerRevue’ van Gert Verhulst en James Cooke in De Panne. Op de ‘blote benen’-affaire tijdens een videogesprek met Radio2 wilde hij

Lees meer »