Waarom geloven zoveel Amerikanen dat Biden er een economische knoeiboel van heeft gemaakt?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. Nieuwe luchtaanvallen en artilleriegeschut op Gazastrook – Politie zet traangas in bij betoging aan Israëlische ambassade in Ukkel

Het Israëlische leger heeft maandag opnieuw luchtaanvallen en artillerieschoten afgevuurd op de Gazastrook. Dit weekend vielen er nog vijftien doden bij bombardementen op een vluchtelingenkamp en op een school waar burgers onderdak zochten. Het Israëlische leger (IDF) zegt dat het “terroristen” heeft getroffen, maar volgens de civiele beschermingsdienst in het gebied zijn de slachtoffers vooral vrouwen en kinderen. Lees hier

Lees meer »

Drie verdachten opgepakt na schietincident met jachtgeweer in Kortemark, parket start onderzoek

De politie werd in de nacht van zondag op maandag opgeroepen voor een schietpartij in de Koekelarestraat in Kortemark. Twee mannen hadden er ruzie op straat, waarop een overbuur hen aanmaande om stiller te zijn. Daarop ontstond extra tumult waarna de 40-jarige overbuur een schot loste met een jachtgeweer. Uiteindelijk ontaarde het incident in een vechtpartij, waardoor het drietal lichtgewond

Lees meer »

“Zonder tussenkomst van haar zoon, was ze wellicht dood”: Oostendenaar (49) steekt partner met mes in de hand en probeert haar daarna te wurgen

“Onder invloed van alcohol stak Ivan V. (49) in Oostende zijn vriendin met een mes in de hand. Daarna probeerde hij haar tot twee keer toe te wurgen. Tot de zoon van het slachtoffer tussenbeide kwam. Nu riskeert V. een fikse celstraf. “Je kneep haar keel minstens dertig seconden toe. Besef je wel hoelang dit is?”
The post “Zonder

Lees meer »