Waakhond FSMA voert onderzoek naar deel activiteiten Bank Degroof Petercam

14:48 De financiële waakhond FSMA legt de activiteiten van Bank Degroof Petercam op het vlak van aandelenoptieplannen onder de loep. 

Meer krantenkoppen in België

“Je hebt geen diepte nodig om te verdrinken. 10 centimeter is genoeg”: redders waarschuwen voor gevaar van zwemmen in zee

“De Noordzee is geen zwembad, ga er dus ‘s avonds na 18.30 uur alstublieft niet in zwemmen.” Die noodkreet slaken de redders van de West-Vlaamse Kustreddingsdienst die zich donderdag in Oostende – op nota bene de eerste echte zonnige stranddag sinds Hemelvaart – ontfermden over twee bijna verdronken broers van 11 en 17. Maar waarom is het zélfs voor ervaren

Lees meer »

Urenlang wachten, cash betalen en weer werken met pen en papier: deze impact had het ‘foutje’ in een software-update op u

Een ‘foutje’ in een software-update veroorzaakte vandaag wereldwijd IT-problemen in luchthavens, banken, stations en winkels. HLN-lezers Tom en Fien, Brian en Sabrina, Bjorn en Nathalie, Dietert, Willem en Lesley vertellen welke gevolgen dat voor hen had. “Plots doken er interventieagenten op. Terreurdreiging? Geen woordje uitleg!”

Lees meer »

“’t Kan geen kwaad, ‘t is maar een buitje!”: 100 jaar geleden stierven 13 vissers toen de voltallige vloot kapseisde voor de Belgische kust

De Pukkelpopstorm, het busdrama in Sierre, de brand in de Innovation,… Er zijn van die rampen die in het collectieve geheugen gegrift staan. Andere worden compleet vergeten. De vissersramp van 18 juli 1924 is er zo één. Honderd jaar geleden verraste een plotse zomerstorm de voltallige vissersvloot van Oostende. Meer dan twintig schepen vergingen, en dertien vissers kwamen om. Nochtans

Lees meer »

Winkelketen Vanden Borre voor rechter na dodelijke gasexplosie, sector pleit voor verplicht certificaat

Winkelketen Vanden Borre moet zich verantwoorden voor de rechtbank voor een gasontploffing in Turnhout in 2021. Bij die explosie kwamen 4 mensen om het leven. De oorzaak zou een slecht aangesloten gasfornuis zijn, dat geïnstalleerd werd door een onderaannemer van Vanden Borre. De sectorfederatie van gasinstallateurs pleit ervoor dat alle installateurs van gastoestellen verplicht certificaten moeten voorleggen.

Lees meer »

LIVE. Trump in Milwaukee aangekomen voor Republikeinse partijconventie – Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op tot kalmte

Ex-president Donald Trump is zaterdag met bloed aan zijn oor van het podium geëvacueerd nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania. De Republikeinse presidentskandidaat hief vlak na de moordpoging zijn vuist omhoog, toen hij in veiligheid werd gebracht. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »