Vrouwelijke huurmoordenaar slaat op de vlucht na mislukte opdracht: “Waar ben ik in godsnaam in beland?”

Een vrouwelijke huurmoordenaar die na een mislukte opdracht op de vlucht slaat? Klinkt als een pittig filmscenario, maar voor Aimee Betro (44) is het pure realiteit. Naar eigen zeggen weet ze zelf amper wat haar overkomt. “Waar ben ik in godsnaam in beland?”, stuurde ze in een Facebookbericht naar een van haar vrienden. 

Meer krantenkoppen in België

Ex-vriend van Christoff woont nog steeds bij hem: “Maar Ritchie heeft nu een eigen huis gekocht en verhuist binnenkort”

“Een familiefeest of een terrasje doen met vrienden? Mijn agenda laat dat nu toe.” Decennialang stond de zomer voor Christoff (48) gelijk aan hard werken. Maar nu hij en zus Lindsay zelf z’n planning beheren, is er ook meer ruimte voor ontspanning. In ‘Dag Allemaal’ blikt de zanger terug op z’n meest memorabele vakantieherinneringen en verklapt hij hoe het met

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. 20-jarige Beau Greaves volgt zichzelf op bij vrouwen – Vanavond droomfinale tussen Van Gerwen en Humphries

De World Matchplay bij de mannen kent zijn twee finalisten: Michael van Gerwen en Luke Humphries. Een droomfinale. De Nederlander had gisteren genoeg aan één geniaal moment om Michael Smith klein te krijgen. Luke Humphries toonde dan weer zijn klasse in de halve finale tegen James Wade. Vanavond om 21u15 strijden de dartstoppers om de felbegeerde titel in Blackpool. Bij

Lees meer »

Jeugdhuis Skalul laat je stemmen aan de hand van sigarettenpeuken: “Niet om te stimuleren, maar om aan te zetten tot deponeren”

Wie aan jeugdhuis Skalul in Lendelede op een ludieke manier zijn of haar mening wil verkondigen, kan voortaan een beroep doen op de ‘peilingasbak’ die er aan de muur hangt. Je kan er je sigarettenpeuk in kwijt en tegelijk je stem geven bij enkele ludieke polls.
The post Jeugdhuis Skalul laat je stemmen aan de hand van sigarettenpeuken: “Niet

Lees meer »

Dieven slaan ‘s nachts toe in shop van tankstation Gabriëls in Geluwe

In de shop van het tankstation Gabriëls langs de drukke Menenstraat in Geluwe gebeurde zaterdagnacht omstreeks twee uur een inbraak. De daders sloegen de glazen toegangsdeur aan diggelen. Het tankstation ligt vlakbij de expresweg N58, zo kan men van daaruit alle richtingen uit om te vluchten. Een buurtbewoner belde de politie.
The post Dieven slaan ‘s nachts toe in

Lees meer »

Belgen verhuizen het vaakst naar Frankrijk

Belgen die in een ander land van de Europese Unie gaan wonen, kiezen het vaakst voor Frankrijk. Meer dan 117.000 Belgen hebben onderdak gevonden bij de zuiderburen, zo blijkt uit cijfers van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »

Monitor van taalkampen bij Le Crayon in Kuurne op non-actief gezet na klachten van misbruik: “Onderzoek loopt”

Talencentrum ”Le Crayon” vzw uit Kuurne heeft een van hun monitoren op non-actief gezet nadat er ouders de organisatie contacteerden met klachten. “Er loopt een onderzoek naar die monitor en wat er gebeurd zou zijn”, vertelt Sharon Carrein, de advocaat van Le Crayon. Het zou gaan om misbruik van kinderen.
The post Monitor van taalkampen bij Le Crayon in

Lees meer »

IN BEELD – De badge van Laura Lynn, dreigende wolken boven ‘Tien om te Zien’ én promo voor ‘Tien om te Zien De Musical’

We woonden ook de vijfde repetitie bij van ‘Tien om te Zien’ aan de Rotonde in Westende. Opnieuw werd het een muzikaal feest, met talrijke artiesten en veel muziekfanaten die langskwamen.
The post IN BEELD – De badge van Laura Lynn, dreigende wolken boven ‘Tien om te Zien’ én promo voor ‘Tien om te Zien De Musical’ appeared first

Lees meer »