Vlakke omzet maar meer winst voor Veritas

16:13 Veritas heeft afgelopen jaar een stabiele omzet geboekt. Dankzij lagere kosten krikte de naai- en modeketen de winst op. Haar aandeelhouders zoeken nog altijd een koper voor de keten. 

Meer krantenkoppen in België

Stad Wervik en provincie investeren in nieuwe zone op jaagpad langs de Leie: natuurbeleving staat centraalop nieuwe recreatieve hotspot

Op wijk De Riemeers is een nieuwe recreatieve hotspot een meerwaarde voor passanten op het jaagpad langs de Leie, de inwoners en de biodiversiteit. Het speelpleintje werd recent een flink stuk uitgebreid. De zone tussen de woonwijk en het jaagpad was vroeger een weide en kreeg een nieuwe invulling. Het is publiek toegankelijk gemaakt. Via een glijbaan, een trap of

Lees meer »

Elisabeth Degryse wordt minister-president Franse gemeenschap

Elisabeth Degryse wordt de nieuwe minister-president van de Franse gemeenschap. Ze krijgt er een zware portefeuille bij, want ze krijgt ook onder meer Begroting, Gezondheid, Cultuur en Internationale Relaties als bevoegdheden. Dat heeft voorzitter Maxime Prévot van Les Engagés zondag bekendgemaakt.

Lees meer »

‘Burgemeester van morgen’ Jason Vandamme (21) komt toch op voor verkiezingen in Menen: “Niet voor postjes, wél voor de beste projecten”

Het stond in de sterren geschreven, en werd uiteindelijk realiteit. Lauwenaar Jason Vandamme trekt naar het politieke toneel, tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Hoewel hij lange tijd de boot afhield, ging hij toch overstag voor de gloednieuwe lijst VOOR 8930. “Soms kruisen mooie uitdagingen je pad, en moet je durven springen.”
The post ‘Burgemeester van morgen’ Jason Vandamme (21)

Lees meer »

“Nog een ritzege zou mooi zijn”: Evenepoel zag zichzelf een van beste klimprestaties ooit leveren, maar blijft gefocust

Remco Evenepoel (24) heeft zich op de tweede rustdag van de Tour de France opmerkelijk ontspannen getoond. Na een herstelritje met zijn ploeg nam hij de tijd voor een interview met VTM NIEUWS-journalist Stijn Vlaeminck. De kopman van Soudal Quick-Step, momenteel derde in het algemeen klassement, sprak openhartig over zijn geleverde prestaties en blikte met duidelijk vertrouwen vooruit naar de

Lees meer »

Dronken man doet ritje met heftruck in centrum Leuven

Een dronken man heeft vannacht in het centrum van Leuven een ritje gemaakt met een heftruck en het ding daarna in het midden van het Rector De Somerplein achtergelaten. Omdat het voertuig de weg versperde, werd de politie opgeroepen. Die kon met behulp van omstanders de heftruck verplaatsen. De man die de heftruck achterliet kreeg een proces-verbaal.

Lees meer »

KIJK. Foo Fighters moeten concert in New York midden in liedje afbreken door plots noodweer: “Oh shit, dat was bliksem”

De Foo Fighters hebben hun optreden op Citi Field in New York abrupt moeten beëindigen door “gevaarlijke weersomstandigheden”. Wanneer er tijdens de show een melding komt dat er onweer op komst is, wil Dave Grohl eerst nog een laatste song spelen voor iedereen in veiligheid kan gaan schuilen. Maar in het midden van ‘Everlong’ is plots een bliksemschicht te zien

Lees meer »