TIEN OM TE ZIEN. Florian Wirtz, de architect van Leverkusen die nu ook wil schitteren bij de Mannschaft

Duitsland leeft op hoop. Op het EK in eigen land moet de Mannschaft de schande van Qatar wegpoetsen. Als zijn seizoen met Leverkusen de taart was, dan moet het Europees kampioenschap de kers worden voor Florian Wirtz (21). 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Nog veel werk om die twee aan te vallen”: dappere Evenepoel krijgt lik op stuk van Vingegaard, maar heeft geen spijt

Gespeeld, maar niet gewonnen. Remco Evenepoel koos in de laatste bergetappe van deze Tour vol voor het offensief, maar liep op een counter van Jonas Vingegaard. Geen drama: zonder ongelukken in de slottijdrit eindigt hij morgen als derde in zijn eerste Ronde van Frankrijk. “Ik ben superfier op wat ik al gedaan heb, maar ik zou graag afsluiten met een

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »

Criminaliteit in regio Wervik blijft duren: ook ramkraak op apotheek in Wervicq-Sud

De verschillende ramkraken de afgelopen weken in Wervik, Menen, donderdagnacht in Lauwe en zaterdagnacht in Geluwe zijn blijkbaar geen gevallen die alleen moeten worden gelinkt aan deze regio. Mogelijk sloeg dezelfde dader of bende immers ook toe in de apotheek Titeca, vlak over de grens in Wervicq-Sud.
The post Criminaliteit in regio Wervik blijft duren: ook ramkraak op apotheek

Lees meer »

Deze sculpturen in Knokke-Heist kan je letterlijk ruiken

Kunst met een geurtje aan? Dat vind je deze zomer in Knokke-Heist. En dat mag je best letterlijk nemen, want de passanten kunnen effectief ruiken aan de sculpturen van Peter De Cupere, die op enkele iconische locaties werden neergezet.
The post Deze sculpturen in Knokke-Heist kan je letterlijk ruiken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jack Black schrapt wereldtournee van Tenacious D na omstreden uitspraak van bandlid over moordaanslag op Trump

Het rockduo Tenacious D – bestaande uit Jack Black (54) en Kyle Gass (64) – heeft hun wereldtournee geannuleerd. Jack Black nam deze beslissing nadat Kyle een controversiële opmerking maakte over de moordaanslag op Donald Trump (78) tijdens een optreden in Sydney. De Australische senaat eiste eerder ook al dat het duo daardoor het land werd uitgezet.

Lees meer »

De Lysterscheure ontvangt de Ierse folkzanger Andy Irvine in Diksmuide: “Nooit gedacht dat hij zou toezeggen”

Goed nieuws voor liefhebbers van authentieke Ierse folkmuziek. In de Lysterscheure komt op 27 juli Andy Irvine langs. Belle Vereecke kan het amper geloven: “Ik stuurde hem een berichtje, min of meer voor de grap, maar hij antwoordde positief!”
The post De Lysterscheure ontvangt de Ierse folkzanger Andy Irvine in Diksmuide: “Nooit gedacht dat hij zou toezeggen” appeared first

Lees meer »

Peter onderzocht vliegtuigramp met 298 slachtoffers én leverde cruciaal bewijs: “Dit staat voor altijd in mijn geheugen gegrift”

Tien jaar geleden, op 17 juli 2014, werd vlucht MH17 van Malaysian Airlines boven Oekraïne neergeschoten. Het vliegtuig dat vanuit Amsterdam op weg was naar Maleisïe, had 298 mensen aan boord, waaronder heel wat Nederlanders. Onderzoeker Peter Zoon moest in het vliegtuigwrak en op de lichamen van slachtoffers op zoek naar aanwijzingen voor de oorzaak van de ramp. Hij blikt

Lees meer »

Wapenverantwoordelijke van film ‘Rust’ wil dat zaak opnieuw behandeld wordt

De advocaat van Hannah Gutierrez-Reed (28), de wapenverantwoordelijke van de film ‘Rust’, wil dat haar veroordeling wordt vernietigd of dat haar zaak opnieuw wordt behandeld. Hij heeft hiertoe een verzoek bij de rechtbank ingediend nadat de aanklacht tegen acteur Alec Baldwin (66) werd verworpen. Dit gebeurde omdat de aanklager ontlastend bewijs zou hebben achtergehouden.

Lees meer »

Al twee keer veroordeeld maar man staat opnieuw terecht voor fietsdiefstallen bij Kortrijkse studenten

Ondanks twee veroordelingen in vier maanden stal een 33-jarige man zonder gekende verblijfplaats in de Kortrijkse regio opnieuw een tiental fietsen. Dit keer vloog hij alvast de cel in. “Maar het is de laatste keer dat ik het gedaan heb”, beloofde hij aan de rechter.
The post Al twee keer veroordeeld maar man staat opnieuw terecht voor fietsdiefstallen bij

Lees meer »