Oudere man heeft opmerkelijk excuus voor positieve alcoholtest: “Ik had te veel aftershave op”

V.H., een gepensioneerde man uit Zele, riskeert een jaar cel en meer dan 7.000 euro boete nadat hij twee keer was betrapt op rijden onder invloed, en dat zonder zijn eerder opgelegde alcoholslot. “U bent een serieel recidivist”, zei de voorzitter van de politierechtbank in Dendermonde.

 

Meer krantenkoppen in België

Adviseurs Biden twijfelen aan zijn winstkansen en voeren druk op

Enkele adviseurs van de Amerikaanse president Joe Biden zijn er niet van overtuigd dat hij de presidentsverkiezingen van november kan winnen van zijn Republikeinse uitdager Donald Trump. De afgelopen dagen zouden ze manieren hebben gezocht om Biden te overtuigen om zich terug te trekken, meldt The New York Times op basis van anonieme bronnen.

Lees meer »

Gewezen milieuraadvoorzitter Louis Roelens overleden

Omringd door de dichtste familie is thuis in Elverdinge Lodewijk ‘Louis’ Roelens (79) overleden. Hij was de gewezen voorzitter van de stedelijke milieuadviesraad Ieper en was tien jaar dijkgraaf Zuidijzerpolder.
The post Gewezen milieuraadvoorzitter Louis Roelens overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »