Oekraïne riep nieuw Russisch offensief een halt toe, maar één stad kon niet gered worden: ‘Ik kan nergens meer naar terug’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Negen West-Vlaamse tieners met corona hebben Frans ziekenhuis verlaten

De negen West-Vlaamse jongeren die na een Kazou-kamp (opstapplaats Brugge) in Spanje met corona waren opgenomen in een Frans ziekenhuis, hebben dat inmiddels verlaten. Dat zegt Florence Slock, woordvoerder van Kazou. Wanneer ze precies huiswaarts keren, is nog niet helemaal duidelijk.
The post Negen West-Vlaamse tieners met corona hebben Frans ziekenhuis verlaten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het kapittel van het Capitool

13:33 Fed-voorzitter Jerome Powell geeft vandaag in het Congres tekst en uitleg over het monetair beleid. Helaas zullen de senatoren zoals steeds meer energie stoppen in het stellen van hun vragen dan in he…

Lees meer »

Wat is de ‘Vredesmissie 3.0’ van Viktor Orbán? “Zelfs Von der Leyen kan dit soort onemanshow niet verbieden”

Amper een week nadat Hongarije van ons land de rol van voorzitter van de Raad van de Europese Unie overnam, is premier Viktor Orbán begonnen aan een zelfverklaarde ‘Vredesmissie 3.0’. Hij ging op bezoek bij Oekraïens president Zelensky, Russisch president Poetin én vandaag Chinees president Xi Jinping om eigenhandig de oorlog in Oekraïne te proberen oplossen. Professor Europese politiek Hendrik

Lees meer »

EXCLUSIEF. Gert Verhulst en James Cooke starten in Saint-Tropez met repetities ‘ZomerRevue’: “Geen woke voor ons”

Ze zijn boezemvrienden, maar ook op professioneel vlak kunnen James Cooke (39) en Gert Verhulst (56) elkaar niet missen. Daarom repeteren ze in Saint-Tropez volop voor hun eerste ‘ZomerRevue’. Wat kunnen we precies verwachten? Welke actuele grapjes vonden hun weg naar het scenario? En hoe staat het met de ticketverkoop? “We hopen nog op dagjestoeristen.”

Lees meer »