Nederlands architectenkoppel ontwerpt “kleinste appartement ter wereld” op 7 vierkante meter, en er is nog plek voor een sauna

Een volledig functionerend appartement mét mini-spa en uitzicht op wel twee Rotterdamse bruggen. Een architectenkoppel kreeg het allemaal in een ruimte van minder dan 7 (!) vierkante meter. “We hopen dat het iets kan betekenen voor de wooncrisis.” 

Meer krantenkoppen in België

Schutter op Trump-rally verkende terrein met drone kort voor aanslag

Thomas Matthew Crooks, die afgelopen zaterdag probeerde Donald Trump dood te schieten, verkende het terrein in Pennsylvania met een drone kort voordat de oud-president er een toespraak hield. Dat zeggen bronnen aan dagblad ‘The Wall Street Journal’. De beveiliging van de campagnerally heeft veel vragen opgeroepen.

Lees meer »

Rock Petrol: explosieve rock, vettige riffs

Het Rock Petrol-festival op zondag 28 juli belooft weer explosieve rock en vettige riffs, met de Duits-Australische band Sweet Electric, blues en metal van Diggeth, de Brusselse glamrock van Strawberry Storm, het West-Vlaams rockduo Olav en de Duitse no-nonsense heavy metalgroep Steelpreacher. Daartussen zwerven een aantal oldtimer auto’s en fifties-hits van The Bel Airs.
The post Rock Petrol: explosieve

Lees meer »

Union tegen Slavia Praag in derde voorronde Champions League, ook Cercle kent mogelijke tegenstanders – om 14u is het de beurt aan Gent

Union neemt het op tegen Slavia Praag in de derde voorronde van de Champions League. De wedstrijden worden afgewerkt op 6 of 7 augustus (in Tsjechië) en 13 augustus (in Brussel). Cercle Brugge komt uit tegen Molde of Silkeborg in de derde voorronde van de Europa League. AA Gent kent later vandaag zijn (mogelijke) tegenstander in de voorronde van de

Lees meer »

Laatste nog werkende stoomgraanzuiger ter wereld weer even in Antwerpen

De laatste nog werkende stoomgraanzuiger ter wereld is weer een paar weken in Antwerpen. Hij ligt aan het Bonapartedok, naast het MAS. Tot 1984 werd hij ingezet in de haven om granen over te laden van het ene schip naar het andere. Nadat de stoomgraanzuiger werd gerestaureerd, ligt het gevaarte in Rotterdam. Tijdens de Museumnacht zal hij nog eens effectief

Lees meer »

Internationale topacts tijdens Boulevard

Het straattheaterfestival Boulevard, al bijna 40 jaar een geliefd zomerevenement, brengt ook deze zomer weer internationaal straattheater van hoog niveau naar De Haan en Wenduine.
The post Internationale topacts tijdens Boulevard appeared first on KW.be.

Lees meer »

Melania maakt zeldzame verschijning na speech van echtgenoot Donald Trump

Volledig in het rood gekleed, wandelde Melania Trump het podium op tijdens de Republikeinse Nationale Conventie in Milwaukee. Dat deed ze op klassieke muziek, een serieus contrast met de countrymuziek en rockballads die al heel de week te horen zijn. Een opvallende verschijning want al sinds 2016 – toen haar man president werd – houdt ze zich meer op de

Lees meer »