Na een jaar van veel speculaties is het nu eindelijk zover: de Zweedse prinses Madeleine en haar gezin gaan in Stockholm wonen

Na een jaar van veel speculaties is het toch eindelijk zo ver: prinses Madeleine (42) en haar familie keren terug naar Zweden. Het Zweedse hof meldt in een bericht op Instagram dat het gezin in Stockholm zal gaan wonen. Madeleine en haar partner Christopher O’Neill (49) woonden de afgelopen jaren in de Verenigde Staten. 

Meer krantenkoppen in België

Gella Vandecaveye, voormalig judiokampioen start crowdfunding voor blinde kinderen in Rwanda

Gella Vandecaveye, voormalig judiokampioen uit Kortrijk start crowdfunding voor blinde kinderen in Rwanda. Als ambassadrice van Light for the World Belgium wil ze aandacht vragen op een dringend probleem: blindheid door cataract bij kinderen in Rwanda.
The post Gella Vandecaveye, voormalig judiokampioen start crowdfunding voor blinde kinderen in Rwanda appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee tieners uit zee gered in Oostende

Twee tieners zijn donderdagavond uit de zee gered in Oostende. Dat bevestigt de lokale politie van Oostende. Een van de slachtoffers moest gereanimeerd worden.
The post Twee tieners uit zee gered in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe spelers bij Gullegem

FC Gullegem laat niets aan het toeval over om klaar te zijn voor het nakende seizoen. Vorige week dinsdag blies T1 Stefaan Deloose verzamelen. Een enthousiaste en fel vernieuwde kern kwam duidelijk met veel goesting naar de eerste training.
The post Nieuwe spelers bij Gullegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Biden heeft covid

De Amerikaanse president Joe Biden heeft covid. Dat meldt het Witte Huis. Biden voelde zich woensdagnamiddag niet zo goed en had last van een lopende neus en een droge hoest, waarop hij positief testte op het coronavirus.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Voormalige Democratische Congresleden vragen in open brief om open conventie – Elon Musk doneert aan groep die Trump in het Witte Huis wil

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Redders halen zwemmer die onwel werd uit water tijdens Sea Swim in Nieuwpoort

Tijdens de Sea Swim in Nieuwpoort, een wedstrijd openwater zwemmen in zee, is een zwemmer gisterenavond onwel geworden in het water. Gelukkig hadden de redders die de wedstrijd begeleidden dat snel door en kon de zwemmer uit het water worden gehaald. “De omkadering van zo’n evenement is top en dus werd er snel ingegrepen”, zegt An Beun van de kustreddingsdienst

Lees meer »

Rachel (36) staat voor raadsel wanneer ze onbekende kledingstukken in haar huis vindt, tot ze bewakingsbeelden bekijkt

Sokken, baby- en kinderkleren, handdoeken en vesten: de Welshe Rachel Ward uit Anglesey stond voor een raadsel toen er onbekende kledingstukken in haar woning bleven verschijnen. De verpleegster bekeek daarom de beelden van haar bewakingscamera, en deed een vreemde ontdekking. Een van haar vijf katten, Marvin, was erin geslaagd om de kleren van bij haar buren te stelen en naar

Lees meer »

Verzekeraar daagt sterrenchef Nick Bril (40) zelf voor politierechtbank: “Slachtoffer zo snel mogelijk vergoeden”

Sterrenchef Nick Bril (40) moet op 4 september een eerste keer voor de politierechtbank verschijnen. Niet voor het ongeval zélf, maar wel omdat zijn eigen autoverzekering hem daar heeft gedagvaard. Opvallend: ook slachtoffer Joe Claridge (40) is gedagvaard. Het doel is om snel de schadevergoeding voor Joe te kunnen berekenen. Een bedrag dat in de honderdduizenden euro’s zal lopen. Maar

Lees meer »