Meer details bekend over problemen op dienst radiologie ZNA Cadix: “De medische audit was hallucinant”

Ondanks de strikte geheimhouding raken er druppelsgewijs meer details bekend over de schorsing van zeven radiologen bij ZNA Cadix. Zo zou het verkeerd afstellen van de toestellen door de artsen tot onnauwkeurige beelden hebben geleid. “De medische audit was hallucinant”, klinkt het bij betrokkenen.

 

Meer krantenkoppen in België

Jonathan (34) heropent danscafé Bananas: “Kijk hard uit naar Waregem Koerse”

Jonathan Naessens (34) – gekend van cocktailbar La Corba – blaast nieuw leven in het iconische Bananas-café. “Ik droom al jaren van een eigen zaak”, vertelt hij. Het gaat snel, want slechts enkele weken na het eerste contact met de brouwer opent Jonathan vrijdag al de deuren van de populaire danstent.
The post Jonathan (34) heropent danscafé Bananas: “Kijk

Lees meer »

Met veel blufpoker in zijn slaapkamer gestart op zijn zestiende: vandaag is bedrijf van Jonas Dhaenens (42) bijna 5 miljard waard

Vanuit zijn slaapkamer in Oostakker – én met de nodige dosis bluf – stampte Jonas Dhaenens (42) als zestienjarige zijn bedrijfje uit de grond. Na een grote aandelenverkoop gisteren wordt de waarde van dat bedrijf team.blue nu al op bijna 5 miljard (!) euro geschat. Dit is het inspirerende verhaal van een briljante ondernemer die nooit zijn studies afmaakte. “Ik

Lees meer »

“De cirkel is nu rond”: Henri Demuysere (58) kroont zich voor het eerst sinds 1987 tot wereldkampioen strandzeilwagenrijden

Henri Demuysere pakte in het Franse Asnelles voor het eerst in 37 jaar de wereldtitel in het strandzeilwagenrijden, in de klasse 2. De Pannenaar won ook de Europese titel.
The post “De cirkel is nu rond”: Henri Demuysere (58) kroont zich voor het eerst sinds 1987 tot wereldkampioen strandzeilwagenrijden appeared first on KW.be.

Lees meer »

10.000-Stappenclash heeft zowel winnaars als verliezers

Ook dit jaar nam Lo-Reninge deel aan de 10.000-Stappenclash. Net als vorig jaar behaalde de gemeente een knappe derde plaats, na Mesen en Diksmuide. Het lokaal bestuur vond dat de inwoners die een bijzonder steentje hebben bijgedragen aan deze prestatie, het verdienden om in de bloemetjes te worden gezet.
The post 10.000-Stappenclash heeft zowel winnaars als verliezers appeared first

Lees meer »

Nieuwe Britse regering ziet kansen voor betere handelsrelatie met EU

De nieuwe Britse regering wil bij handelskwesties nauwer met de Europese Unie samenwerken. Maar het terugdraaien van de brexit gaat niet gebeuren, zei de nieuwe minister van Handel, Jonathan Reynolds, zondag in een interview met ‘Sky News’. De Labour-politicus suggereert ook dat interne strijd binnen de verslagen Conservatieve partij voor druk op de relatie tussen Londen en Brussel heeft gezorgd.

Lees meer »