Maarten Breckx, Aster Nzeyimana en Jarno Bertho vullen de HLN EK PRONO in: doe zélf mee en maak kans op geweldige prijzen!

Het EK voetbal staat voor de deur, en dus ook onze HLN EK PRONO! Voorspel de uitslagen van alle wedstrijden, beantwoord de schiftingsvragen en maak zo kans op fantastische prijzen – waaronder tickets voor de matchen van de Rode Duivels. VTM NIEUWS-voetbaljournalisten Maarten Breckx en Jarno Bertho, en commentator Aster Nzeyimana geven alvast het goeie voorbeeld. Ontdek hun voorspellingen hieronder en doe vooral zélf mee! 

Meer krantenkoppen in België

‘Ex-vriendin’ van Leonardo DiCaprio veroordeeld voor mensenhandel: zo listig ronselde influencer volgers voor prostitutie

Kat Torres, een influencer die beweerde een relatie te hebben met Hollywoodster Leonardo Dicaprio en covers van internationale tijdschriften sierde, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar voor mensenhandel en uitbuiting. Ze hield er namelijk een opmerkelijke bijverdienste op na: zo ronselde ze volgers, om ze vervolgens te dwingen om te werken als sekswerker.

Lees meer »

Massaoptreden met bijna 800 saxofonisten aan kathedraal en uit de ramen van het Belfort tijdens Gentse Feesten 

Aan het Sint-Baafsplein in Gent hebben zo’n 800 saxofoonspelers samen opgetreden. Ze stonden op het plein en op de terrassen en balkons aan de kathedraal. Uitzonderlijk mochten muzikanten ook het Belfort beklimmen en uit de ramen spelen. Het optreden is een stunt om het instrument, dat aan populariteit verliest, meer aandacht te geven. "We waren bang voor valse noten, maar

Lees meer »

Weduwe van populaire Harelbeekse burgemeester Marc Bourry overleden

In het AZ Groeninge in Kortrijk is Dina Mestdag op 91-jarige leeftijd overleden. Zij was de weduwe van de destijds immens populaire Harelbeekse SP-burgemeester en ook volksvertegenwoordiger Marc Bourry, die in 1984 plots gestorven is door een hartstilstand. Zij was toen slechts 50 jaar oud.
The post Weduwe van populaire Harelbeekse burgemeester Marc Bourry overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

? “Matuur en met zelfkennis. Proficiat, Remco Evenepoel.”

Het Tour-peloton maakt zich op voor deel twee van het loodzware Pyreneeënluik. In onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ strooien Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck met complimenten voor Remco Evenepoel nadat hij standhield op de Pla d’Adet. Natuurlijk is er ook een vooruitblik naar de bergrit van vandaag met aankomst op Plateau de Beille. “Evenepoel moet zijn ploegmaats

Lees meer »

OPROEP. Ondervind jij hinder door de wereldwijde computerstoring?

Het regent vrijdag wereldwijd meldingen van gecrashte computers. Verschillende grote bedrijven zijn getroffen en veel gebruikers krijgen een blauw scherm met een foutmelding te zien zodra ze opstarten. In ons land zijn onder meer twee ziekenhuizen, de NMBS en de luchthaven getroffen. Ben jij getroffen op een of andere manier? Laat het ons weten.

Lees meer »