LIVEBLOG RODE DUIVELS. Straks start EK, maar ook Duivels zitten niet stil: training om 10u30, nadien spreken De Ketelaere en Carrasco

De Rode Duivels zijn sinds gisteren in Duitsland voor het EK, waar ze er op 17 juni aan beginnen tegen Slovakije. Vandaag om 10u30 trainen de Belgen opnieuw op Duitse bodem. Twee uur later spreken Yannick Carrasco en Charles De Ketelaere met de pers. Volg op deze pagina al het Duivels-nieuws op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

Koen De Meester runt 90 jaar oude Brugse Boekhandel: “Ik ben eigenlijk geen echte commerçant”

“Ik voel mij soms eerder een boekhouder dan een boekhandelaar. Ik ben geen echte commerçant”, bekent Koen De Meester. Deze Bruggeling is al dertig jaar zaakvoerder van de Brugse Boekhandel, die zijn negentigste verjaardag viert.
The post Koen De Meester runt 90 jaar oude Brugse Boekhandel: “Ik ben eigenlijk geen echte commerçant” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie onderzoekt vechtpartij in het Zoute in Knokke

In het Zoute in Knokke is enkele dagen geleden een vechtpartij ontstaan tussen een groep mannen. Op beelden is te zien hoe ze een golfkarretje staande proberen houden. Wanneer dat niet lukt, richten ze zich op een andere man.
The post Politie onderzoekt vechtpartij in het Zoute in Knokke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgen zitten al voor derde dag op rij vast op luchthaven in Palermo, maar verlossing nabij: “Vandaag vertrekt vlucht richting Brussel”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van vrijdag die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Ongeveer 170 Belgische passagiers zitten voor de derde dag op rij vast op de luchthaven van Palermo. De reizigers zouden vandaag terug kunnen vliegen richting Brussel.

Lees meer »

IN BEELD – De badge van Laura Lynn, dreigende wolken boven ‘Tien om te Zien’ én promo voor ‘Tien om te Zien De Musical’

We woonden ook de vijfde repetitie bij van ‘Tien om te Zien’ aan de Rotonde in Westende. Opnieuw werd het een muzikaal feest, met talrijke artiesten en veel muziekfanaten die langskwamen.
The post IN BEELD – De badge van Laura Lynn, dreigende wolken boven ‘Tien om te Zien’ én promo voor ‘Tien om te Zien De Musical’ appeared first

Lees meer »

Democratische kopstukken voeren druk op Biden op, president zegt alleen bij “medisch probleem” kandidatuur te zullen evalueren

De druk op Joe Biden vanuit zijn eigen partij neemt met de dag toe. Verscheidene Democratische kopstukken hebben de voorbije dagen met hem gesproken en duidelijk gemaakt dat zij het idee genegen zijn een andere kandidaat het veld in te sturen om het voor het presidentschap op te nemen tegen Donald Trump. Biden blijft volharden, al lijkt hij de deur

Lees meer »

Bar Julien en Bar Giraf verkozen tot gezelligste zomerterrassen in Roeselare

Om de horeca extra in de kijker te zetten, lanceerde Roeselare voor de eerste keer de wedstrijd ‘het gezelligste zomerterras’. Zowel zomerterrassen op het openbaar domein als op privaat domein mochten genomineerd worden door zowel terrasgenieters als de horeca zelf.
The post Bar Julien en Bar Giraf verkozen tot gezelligste zomerterrassen in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »