LIVEBLOG DUITSLAND-SCHOTLAND. Na bescheiden show draagt weduwe van Beckenbauer trofee het veld op, EK kan nu echt beginnen!

Het is zover! Duitsland en Schotland trappen na een bescheiden openingsceremonie het EK voetbal op gang. Zorgt het gastland meteen voor een statement, of zijn het de Schotten – óók gesteund door uitzinnige fans – die al meteen verrassen? Volg het allemaal in de liveblog hieronder! 

Meer krantenkoppen in België

Veel webshops gebruiken sluwe trucs om je meer te doen kopen: voor deze technieken moet je opletten

Extra producten die zonder te vragen in je winkelwagentje belanden. Speciale aanbiedingen die elk moment kunnen aflopen (maar de dag erop weer doodleuk online staan). Een ‘gratis bezorging’-optie die, als puntje bij paaltje komt, een verborgen abonnement blijkt. Volgens recent onderzoek maakt driekwart van de 642 gecontroleerde websites gebruik van dergelijke trucs.

Lees meer »

VOLT verkent Poperinge en omstreken

De oud-leerkrachten van het VTI Tielt trokken onlangs op dagexcursie. Ze brachten een uitgebreid bezoek aan het Lijssenthoek Military Cemetery in Poperinge met inbegrip van het informatiecentrum. Na het middagmaal trok men naar de hoppeboerderij ’t Hoppecruyt in Proven waar er uitgebreid uitleg gegeven werd over de hopteelt. Daarna was het heerlijk ontspannen in Au
The post VOLT verkent

Lees meer »

Opnieuw code geel voor onweer

De schade van het onweer van dinsdag is nog niet allemaal hersteld of daar is het volgende al. Komende nacht geldt overal, behalve in Oost- en West-Vlaanderen, code geel en dat blijft zo tot vrijdagmiddag.

Lees meer »

Luchthaven van Charleroi terug open na ontruiming: “Geplande vluchten zullen worden uitgevoerd”

De luchthaven van Charleroi is vanavond tijdelijk gedeeltelijk ontruimd, maar is terug opengesteld. Dat weet Carl Theunis van VTM NIEUWS. Er was een verdacht pakket gevonden. “Het ging om een zware koffer die volgestouwd was met werkgerief voor elektriciteitswerken”, laat An Berger van de federale politie weten aan onze radionieuwsredactie. “Alle geplande vluchten zullen worden uitgevoerd”, bevestigt de luchthaven.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Op reis met kinderen in de auto anno 2024… Een nieuw element om rekening mee te houden!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Nu kunnen we met een gerust gevoel deze aarde verlaten”: Antwerps cruisekoppel met MS vindt steun bij CD&V rond euthanasie

Patrick Speliers en Chris Aerts vonden vrijdag, net voor hun zelfgekozen afscheid van volgende week, nog een sympathiserend oor bij Sammy Mahdi en Kris Poelaert van CD&V voor hun voorstellen rond de hervorming van de euthanasiewetgeving. “Je kunt zoveel nota’s lezen als je wilt, ze zijn nooit even sterk als een persoonlijk verhaal”, zegt CD&V-voorzitter Sammy Mahdi, die onder de

Lees meer »

Explosief ontploft in geparkeerde auto in wijk Het Kiel in Antwerpen: “Wagen uitgebrand en verschillende panden beschadigd”

In de De Bosschaertstraat in Antwerpen heeft iemand vanmorgen rond 5 uur een explosief achtergelaten in een auto. Er volgde een ontploffing en de wagen brandde volledig uit. Ook verschillende omliggende panden raakten beschadigd. Volgens een buurtbewoonster is er een link met het drugsmilieu. "Een tijdje geleden viel de politie nog binnen in het beschadigde huis naast de auto."

Lees meer »

Werken in de Molenstraat, Rekestraat en Bakkerstraat in Wervik

Een omvangrijk dossier in de loop van volgend jaar worden de wegen- en rioleringswerken in de Molenstraat, Rekestraat en Bakkerstraat. Drie straten in dezelfde buurt. Naast een gescheiden rioleringsstelsel wordt ook de wegenis aangepakt. De kostprijs is geraamd op 3.115.000 euro. Het stadsaandeel bedraagt 855.000 euro. In de Rekestraat komen er klinkers, in een deel van de Molenstraat uitgewassen beton

Lees meer »

Vedastuskaarters vieren hun kampioenen

In OC Rookop in Reningelst hielden de Vedastuskaarters tijdens een gezellig samenzijn hun kampioenenviering. Michiel Verdonck veroverde het voorbije seizoen de titel bij de heren. Bij de dames kroonde Christel Dubois zich tot kampioene.
The post Vedastuskaarters vieren hun kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »