LIVEBLOG DUITSLAND-SCHOTLAND (21u). Franse ‘lookalike’ van Trossard moet openingsmatch in goede banen leiden

Gastland Duitsland en Schotland trappen het EK voetbal vanavond op gang. Wie trekt aan het langste eind in de openingswedstrijd? Volg de partij op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Tiental gezinnen op hotel na verwoestend noodweer in drie Mechelse dorpen: “Dit is een nooit geziene ramp”

Een tiental gezinnen heeft de nacht doorgebracht op hotel na het verwoestend noodweer dat dinsdagavond een spoor van vernieling trok door de Mechelse deelgemeenten Heffen, Leest en Hombeek. Vermoedelijk ging het om een windhoos die minstens zeven hoogspanningsmasten en de torenspits van de kerk in Heffen deed knakken. De brandweer kreeg meer dan driehonderd oproepen. “We gaan er alles aan

Lees meer »

“Ik wist wel dat je het kon”: Jasper Philipsen krijgt na “deugddoende” zege dikke knuffel van vriendin Melanie en Van der Poel

Een vreugdekreet van ontlading. Jasper Philipsen (26) heeft z’n eerste ritzege in deze Tour beet. Na een aantal ereplaatsen, een declassering en een portie kritiek haalt de ‘Vlam van Ham’ zijn gram. “Eindelijk hebben we gedaan waarvoor we hier zijn.” En ook ploegleider Philip Roodhooft weet: “Dit is een grote opluchting.” Het regende knuffels: met vriendin Melanie en met lead-out

Lees meer »