Langere lesdag voor kinderen die niet meekunnen: administratie doet opmerkelijk voorstel voor volgende regering

Kinderen die niet mee zijn met de leerstof zouden extra les moeten krijgen na school. Dat is één van de voorstellen die de onderwijsadministratie doet voor de volgende regering.

 

Meer krantenkoppen in België

Zweedse spits Gustaf Nilsson ruilt Union voor Club Brugge

Gustaf Nilsson verlaat Union Sint-Gillis en verkast naar Club Brugge. Dat hebben beide teams vrijdag gemeld. De 27-jarige Zweedse aanvaller ondertekent bij de landskampioen een contract tot 2028.
The post Zweedse spits Gustaf Nilsson ruilt Union voor Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al voor zijn persconferentie ging het fout: Biden noemt Zelenski “president Poetin” in zijn gezicht

Nog voordat de Amerikaanse president Joe Biden de pers te woord stond tijdens zijn ‘big boy press conference’, liet hij zich betrappen op een pijnlijke verspreking. Op het einde van de NAVO-top in Washington sprak hij de Oekraïense president Volodimir Zelenski plots aan als “president Poetin”. Al snel besefte Biden dat hij de mist inging, waarna hij zijn vergissing rechtzette

Lees meer »

Smullen en genieten tijdens jaarlijkse kermis in Pollinkhove

In Pollinkhove wordt op zondag 21 juli de jaarlijkse kermis op gang geschoten. De festiviteiten worden op maandag 29 juli traditioneel afgesloten met de Smulmarkt in het centrum van het dorp.
The post Smullen en genieten tijdens jaarlijkse kermis in Pollinkhove appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het is niet meer dan normaal dat Nicola wat jaloers is”: Glen Cuyle (21) mag naar de Spelen… ten koste van broer Nicola

Tweelingbroers Glen en Nicola Cuyle (21) zijn onafscheidelijk. De twee gymnasten uit Ingelmunster trainen wekelijks zo’n dertig uur samen, studeren samen en zijn ook daarbuiten zowat altijd samen. Nu mag de ene zich opmaken voor de Olympische Spelen, terwijl de andere net naast een ticketje voor Parijs greep. Een gesprek met de broers.
The post “Het is niet meer

Lees meer »