KIJK. Vriend Dino voor het eerst te zien in flirterige nieuwe videoclip van Camille

Normaal gesproken staat Dino Verhelst altijd aan de zijlijn om zijn vriendin te steunen als tourmanager, maar voor de nieuwe videoclip ‘Oh la la la’ van CAMILLE (23) maakt de jongeman graag een uitzondering. Hij verschijnt meerdere keren, verkleed als piloot, taxichauffeur en ook barista. Op het einde wordt er zelfs innig gekust. 

Meer krantenkoppen in België

Nu prinses Elisabeth officieel afstudeert aan Oxford: hoe ziet haar toekomst er precies uit?

“Ze is heel bedachtzaam en ze neemt haar werk heel serieus.” Na een bacheloropleiding van drie jaar studeert prinses Elisabeth dinsdag af aan de universiteit van Oxford. Veel tijd om te bekomen heeft onze kroonprinses echter niet, want de 22-jarige dochter van koning Filip en koningin Mathilde wordt binnenkort verwacht op de prestigieuze Amerikaanse universiteit Harvard. Maar hoe zien de

Lees meer »

Ziekenhuis Waregem opent vernieuwde stroke unit: “Time is brain”

Maandagmiddag opende het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis in Waregem zijn vernieuwde stroke unit. Dat is een aparte eenheid binnen de afdeling Neurologie, waar mensen met een herseninfarct of -bloeding snel gespecialiseerde hulp krijgen.
The post Ziekenhuis Waregem opent vernieuwde stroke unit: “Time is brain” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Daar gaat Soet als nummer 9

Soet moest als negende ‘Baekelandt Universalis’ verlaten. “Ik schreef me in omdat ik het een leuk en vernieuwend concept in onze gemeente vond.
The post Daar gaat Soet als nummer 9 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ex-speler Mo Messoudi is na tien jaar terug als T2 bij Zulte Waregem: “Stille groep waar nog wat peper bij mag”

Mo Messoudi is terug van weggeweest. De 40-jarige Antwerpenaar met Marokkaanse roots verdedigde exact tien jaar geleden de kleuren van Essevee voor één seizoen. “Ik voelde me meteen thuis, net als toen ik hier als voetballer aan de slag was.”
The post Ex-speler Mo Messoudi is na tien jaar terug als T2 bij Zulte Waregem: “Stille groep waar nog

Lees meer »

Van “bedankt Joe” door Obama tot de “slechtste president ooit” volgens Trump: zo reageert politiek Amerika op terugtrekken Biden

Nu Joe Biden zich heeft teruggetrokken uit de race om het Amerikaanse presidentschap, komen er vanuit zijn partij massaal veel lofbetuigingen, van Kamala Harris over Barack Obama tot de Clintons. Ook steeds meer Democraten spreken hun steun uit voor Kamala Harris, die door Biden naar voren wordt geschoven als zijn mogelijke opvolger. Vanuit Republikeinse hoek weerklinkt dan weer felle kritiek.

Lees meer »

Open VLD kiest Goedele Liekens als gecoöpteerd senator

Open VLD kiest voor Goedele Liekens als gecoöpteerd senator. Dat bevestigt de partij. Eerder raakte al bekend dat alle partijen buiten Vooruit een senator zullen coöpteren. Bij Open VLD was er nog geen naam bekend, maar die is er met Goedele Liekens nu dus wel. Haar voordracht kon op grote steun rekenen van de fractieleden.

Lees meer »