Influencer Elodie Gabias krijgt rijverbod van 21 dagen en geldboete voor rijden onder invloed

Influencer Elodie Gabias is door de politierechter in Brugge veroordeeld voor rijden onder invloed. Ze kreeg een rijverbod van 21 dagen en een geldboete. Gabias, bekend van sociale media en enkele televisieprogramma’s, werd betrapt toen ze na een festival met haar bromfiets naar huis reed. 

Meer krantenkoppen in België

Twintiger die buschauffeur en automobiliste bedreigde met mes riskeert voorwaardelijke celstraf: “Hij was aan het afkicken van drugs en medicatie”

Een 22-jarige man uit Geel veroorzaakte op 30 mei heel wat opschudding in het centrum van Herentals. Onder invloed van verdovende middelen bedreigde hij een chauffeur van De Lijn en een vrouw met een mes. De twintiger riskeert een voorwaardelijke celstraf van een jaar. “De twee slachtoffers waren zwaar onder de indruk.”

Lees meer »

“Babydog, Babydog!” Niet Trump stal de show op de Republikeinse conventie, wel een 27 kg wegende bulldog

“Babydog, Babydog!” schreeuwde het publiek op de Republikeinse conventie toen de gouverneur van West Virginia, Jim Justice, het podium opkwam zonder zijn hond. En na een korte introductie kreeg het publiek zijn zin en kwam zijn geliefde bulldog tevoorschijn. “Babydog heeft een voorspelling voor jullie”, zei Justice. “We zullen massaal voor Trump kiezen in november.”

Lees meer »

Totaalrenovatie voor clubhuis Verhellestadion: “Een nieuwe mijlpaal voor Oostende”

In het kader van de renovatiewerken aan het Jozef Verhellestadion is beslist om ook het clubhuis te renoveren. Het ontwerp voor de renovatie werd intussen goedgekeurd. Beheerder Farys/TMVW zal nu een omgevingsvergunning aanvragen. Daarna kan de renovatie starten.
The post Totaalrenovatie voor clubhuis Verhellestadion: “Een nieuwe mijlpaal voor Oostende” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na 60 jaar vonden ze elkaar terug, maar door Belgische migratiewet tóch geen ‘happy ending’ in sprookje van Roger en Rosalind

Het heeft niet mogen zijn, het bijzondere liefdesverhaal van Bruggeling Roger Herman (86) en de Nieuw-Zeelandse Rosalind Walker (80). Ze vonden elkaar ruim 60 jaar na hun ontmoeting terug en maakten plannen om de rest van hun leven samen door te brengen. Maar daar steekt Dienst Vreemdelingenzaken nu een stokje voor: omdat Rogers pensioen te laag is krijgt Rosalind geen

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Buffalo-ploegvoorstelling zit erop, coverband Equality zorgt voor sfeer op de Korenmarkt

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken. Daar werd de Buffalo-ploeg enthousiast ontvangen door de fans. Om 23 uur zal Eurosong-winnaar Johnny Logan nog op het podium klimmen. Mis niets van deze Gentse Feesten in

Lees meer »

België-Israël vindt plaats in het Hongaarse Debrecen

De voetbalinterland tussen België en Israël op 6 september zal in Hongarije gespeeld worden, en meer bepaald in het Nagyerdei stadion in Debrecen, achter gesloten deuren. Die verplaatsing naar Hongarije vernam onze redactie eerder en wordt nu ook bevestigd door de Belgische voetbalbond. Geen enkele Belgische stad wil de wedstrijd organiseren wegens politiek gevoelig en nood aan (te) veel veiligheidsmaatregelen.

Lees meer »

Sportgedicht van Brugse stadsschrijver Lara Taveirne prijkt op muur van Badengebouw in Zeebrugge: badminzonnen of ijsjeshockey?

Op vraag van de stedelijke sportdienst heeft de Brugse stadsschrijver Lara Taveirne een gedicht geschreven over sport. Het stadsgedicht hangt deze zomer op de zijmuur van het Badengebouw op de zeedijk in Zeebrugge.
The post Sportgedicht van Brugse stadsschrijver Lara Taveirne prijkt op muur van Badengebouw in Zeebrugge: badminzonnen of ijsjeshockey? appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVESTREAM. Nieuwkomers Romero, Tzolis en Nilsson in de basis bij Club in oefenpot tegen Norwich, kijk om 18u30 LIVE op HLN

Bij HLN kan u als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken, met vandaag als afsluiter de oefenwedstrijd tegen het Engelse Norwich City. Blauw-zwart start met de mogelijke basiself voor de Supercup van zaterdag tegen Union. Nieuwkomer Gustaf Nilsson maakt z’n officieuze debuut voor Club. De Zweed heeft nog wat ritme nodig en krijgt de voorkeur op Jutglà.

Lees meer »