Duitsland snakt naar een nieuw zomersprookje op het EK

 

Kan Euro24 achttien jaar na het uitbundig vieren van het wereldkampioenschap de trieste sfeer in Duitsland doen keren? De officiële slogan ‘United by Football’ ligt ver van de realiteit.

 

Meer krantenkoppen in België

Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant

et als vorig jaar opent Jürgen Crombez (48) van feest- en banketzaal Yperley de deuren van het gelijknamige pop-uprestaurant. Vanaf 17 juli kan je aanschuiven op het zuiderse terras en kan je genieten van de huisbereide specialiteiten.
The post Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant appeared first on KW.be.

Lees meer »

? De Parachutemoord. “Els Van Doren was een rivale. Clottemans wilde Marcel voor zichzelf”

Els Van Doren moest dood, omdat Els Clottemans hun gezamenlijke minnaar Marcel voor zich alleen wilde. Bewijs dat Clottemans de parachute van Van Doren saboteerde was er nooit, een bekentenis ook niet, een motief wel. De vijfde aflevering van de HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert de Parachutemoord: “Ik hoor een stem uit het hiernamaals, en die is van mijn beste vriendin

Lees meer »

32 jaar na ‘Basic Instinct’: Sharon Stone (66) doet iconische pose nog eens na

“Je ziet er fantastisch uit.” Sharon Stone (66) krijgt op Instagram heel wat complimenten over een nieuwe foto. Maar liefst 32 jaar na de film ‘Basic Instinct’ heeft de Amerikaanse actrice haar iconische pose nog eens aangenomen. Iets waar de miljoenen fans van de Hollywoodster alvast blij om zijn. “Sorry voor mijn late reactie, maar mijn telefoon was even oververhit.”

Lees meer »

Gewezen bankdirecteur die slachtoffers bijna 2,9 miljoen euro ontfutselde, krijgt celstraf voor oplichting en voyeurisme

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Peter B. (50) donderdag veroordeeld tot drie jaar cel, 8.000 euro boete met uitstel en tien jaar beroepsverbod. Hij deed zich als bonafide beleggingsadviseur voor en lichtte zo zeven slachtoffers op voor een totaalbedrag van bijna 2,9 miljoen euro. Hij kreeg daarnaast nog eens achttien maanden cel voor voyeurisme.

Lees meer »

KIJK. Jasper Stuyven strandt op 1 kilometer van ritzege, Pogacar en Evenepoel vliegen over het gravel: bekijk hier dé momenten van de spectaculaire rit 9

De graveletappe in de Tour stelde niet teleur. Van start tot finish was er spektakel. Renners moesten voet aan grond zetten, Roglic geraakte achterop en Vlasov kwam bizar ten val. Evenepoel, Pogacar en Vingegaard reden plots zelfs met z’n drieën naar de kopgroep én Jasper Stuyven was op weg naar ritsucces, maar werd gegrepen in de slotkilometer. Bekijk hier de

Lees meer »

André en Liliane zijn een gouden paar

Op 14 juni waren André Verspaille en Liliane Verschueren 50 jaar gehuwd. Dit gouden huwelijksjubileum werd onlangs gevierd.
The post André en Liliane zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drummer Neil Cooper te gast in Heule

Opvallend bezoek in Café De Heerlijkheid in Heule. Donderdagavond verraste Neil Cooper, drummer van de bekende Britse groep ’Therapy?’ de leden van ‘Kortrijk Drumt’ met een exclusieve drumsessie. Neil Cooper ontdekte Kortrijk drumt tijdens een festival.
The post Drummer Neil Cooper te gast in Heule appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dader (26) van “gruwelijke” moord met kruisboog op vrouw en twee dochters van BBC-presentator gevat na klopjacht

De Britse politie heeft na een grote klopjacht de 26-jarige man gevat die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op drie vrouwen gisteravond. Volgens de Britse openbare omroep ‘BBC’ gaat het om het gezin van één van haar presentatoren, John Hunt (58): zijn echtgenote Carol (61) en twee van hun drie dochters, Hannah (28) en Louise (25). Ze werden

Lees meer »