De toekomst van Witsel en co ligt vast, of hoe Tedesco en Vercauteren vlak voor EK hun zin krijgen

Het voordeel van de duidelijkheid. Steeds meer Rode Duivels weten nu al waar ze straks aan toe zijn. De Ketelaere blijft bij Atalanta, Witsel doet er nog een extra jaar bij in Madrid, Casteels trekt naar de woestijn,… Of hoe de bondscoach en zijn technisch directeur grotendeels krijgen wat ze vroegen: geen transferkoorts tíjdens het EK. 

Meer krantenkoppen in België

“Als je familie wordt aangevallen, hoe zou jij dan reageren?”: furieuze Uruguay-bondscoach verdedigt spelers na vechtpartij met fans

De onwaarschijnlijke beelden uit de halve finale van de Copa América, waarbij spelers van Uruguay slaags raakten met Colombiaanse fans, blijven nazinderen. Nu heeft Uruguayaans bondscoach Marcelo Bielsa keihard uitgehaald naar de Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL, organisator van het toernooi, en de media. “Jullie beschermen degenen met macht en geld.”

Lees meer »

Letterlijk | “De moed hebben om te veranderen opdat de toekomst opklaart”: het regeerakkoord van het Waalse Gewest en de Franse Gemeenschap

De onderhandelaars van de MR en Les Engagés zijn klaar met hun regeerakkoord voor zowel het Waalse Gewest als voor de Franse Gemeenschap. De grote lijnen werden donderdagmiddag, op de Vlaamse feestdag, voorgesteld door MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez en Maxime Prévot, de voorzitter van Les Engagés. Hier vindt u de integrale teksten.

Lees meer »

Manon De Marez uit Roeselare pakt nationaal brons op de 400 meter: “Ik doe er nog een seizoen bij”

Onlangs werd in het Koning Boudewijnstadion het BK atletiek afgewerkt. Het was een hoogstaand kampioenschap waarbij veel West-Vlaamse atleten goed scoorden. Manon De Marez (27) was een van de grote uitblinkers. Nadat ze eerder dit seizoen al de Vlaamse titel pakte, greep ze nu ook nationaal brons op de 400 meter. Met een chrono van 53”77 liep ze bovendien een

Lees meer »

Personages populaire game ‘Animal Crossing’ brengen eilandleven naar SEA LIFE Blankenberge: “We verwachten hierdoor heel wat extra bezoekers”

Vanaf 10 juli kunnen bezoekers van SEA LIFE Blankenberg het zeeleven ontdekken door de ogen van diverse personages uit de game ‘Animal Crossing: New Horizons’ die sinds de lancering in maart 2020 al meer dan 45 miljoen spelers heeft bereikt. Door de exclusieve samenwerking met Nintendo is het dierenpark een van de vier Europese locaties die deze beleving tot 31

Lees meer »