Bridgerton gaat queer: holebiliefde bloeit op in derde seizoen van populaire Netflixreeks

“Bridgerton is een verhaal over liefde in vele vormen, het is evident dat we ook queer liefde op de voorgrond plaatsen." Dat zegt uitvoerend producent Jess Brownell nu in het derde seizoen van de Netflixreeks een queer romance ontluikt wanneer een personage zijn seksualiteit verkent. Bovendien hinten de makers op nog een tweede LGBTQI+-romance. 

Meer krantenkoppen in België

Wijk rond Prins Albertlaan even zonder stroom

Een deel van de wijk rond de Prins Albertlaan in De Panne zat dinsdagochtend even zonder stroom. Dat kwam na een probleem dat maandagavond al ontstond.
The post Wijk rond Prins Albertlaan even zonder stroom appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Niet veel kunnen redden”: Karen Damen vertelt voor het eerst hoe groot schade is na wateroverlast

De kop is eraf. Karen Damen (49) beleefde afgelopen weekend de première van de musical ‘Sneeuwwitje’, waarin ze de boze koningin speelt. Een welgekomen afleiding nadat haar woning drie weken geleden onder water liep. Speciaal voor HLN blikt ze terug op die rampzalige avond en vertelt ze over haar drukke werkschema en wat er bijna fout liep tijdens haar eerste

Lees meer »

LIVE GAZA. Rechter besluit over dwangsom levering Nederlandse F-35-onderdelen aan Israël – Civiele Bescherming: 60 lichamen onder puin gevonden na terugtrekking Israël

De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft er woensdag bij het Westen op aangedrongen om de “dubbele standaard” met betrekking tot het conflict in Gaza te verwerpen. Hij deed dit in het licht van de steun voor Oekraïne die de NAVO-leiders tijdens de top in Washington uitspraken. En Benjamin Netanyahu is vastbesloten een akkoord over een wapenbestand in Gaza te sluiten,

Lees meer »

Boeing pleit schuldig aan fraude in 737 MAX-dossier

De Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing gaat ermee akkoord om schuldig te pleiten aan fraude in het dossier van twee dodelijke ongevallen met Boeing 737 MAX-vliegtuigen, omdat het de voorwaarden van een eerdere schikking geschonden heeft. Daar kan een boete tot bijna een half miljard dollar aan vasthangen, zo heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie bekendgemaakt.

Lees meer »

Roeiers Niels Van Zandweghe en Tibo Vyvey richting Parijs

Brugge wordt op de Olympische Spelen vertegenwoordigd door discuswerper Philip Milanov en de roeiers Tibo Vyvey en Niels Van Zandweghe. Zij worden richting Parijs in hun stad passend in de kijker gezet, met vlaggen met het opschrift ‘Brugge gaat olympisch’.
The post Roeiers Niels Van Zandweghe en Tibo Vyvey richting Parijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Casier doet oproep tot inwoners en alle politieke partijen om samen te werken tegen inbraken en diefstallen: “Blijf verdachte gedragingen of verdachte personen melden”

Volgens burgemeester Youro Casier (Vooruit) heeft de politie een aantal verdachten opgepakt die mogelijks in aanmerking komen voor de vele inbraken en diefstallen de afgelopen weken. “Naast de twee bendes die al werden opgepakt”, zegt hij. “
The post Burgemeester Casier doet oproep tot inwoners en alle politieke partijen om samen te werken tegen inbraken en diefstallen: “Blijf verdachte

Lees meer »

KSA Leiezonen uit Kuurne realiseert spectaculair Vikingdorp op kampplaats

KSA Leiezonen uit Kuurne zet ook dit jaar de traditie verder om op de kampplaats waar de jeugdvereniging neerstrijkt een indrukwekkend bouwwerk te realiseren. Na het bouwen van een gigantische kerk op hun kamplocatie in Bohon vorig jaar, kozen ze dit jaar voor het thema Vikingen.
The post KSA Leiezonen uit Kuurne realiseert spectaculair Vikingdorp op kampplaats appeared first

Lees meer »