Bezetters UGent verlaten gebouw om uitzetting te vermijden

De Pro-Palestijnse actievoerders die een gebouw van de UGent bezetten, hebben het gebouw verlaten. Ze doen dat om een uitzetting te vermijden. Gisteren kregen de actievoerders het officiële bevel van een deurwaarder om te vertrekken. Er hingen hen dwangsommen van 250 euro per dag boven het hoofd als ze vanmorgen om 8.30u nog in het gebouw zouden zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »

Vrouw (54) rijdt vitrine van gereedschapswinkel binnen

In de Torhoutsesteenweg in Oostende gebeurde woensdagavond een verkeersongeval. Een 54-jarige automobiliste reed daar met haar wagen de vitrine van gereedschapswinkel Toolstation binnen. “De winkel is nog maar een jaar geopend”, vertelt een van de medewerkers.

Lees meer »

“3 doden en 87 gewonden” na Israëlische luchtaanval op havenstad in Jemen, ook munitiedepots in Libanon getroffen

Het Israëlische leger heeft een luchtaanval uitgevoerd op doelwitten van de Houthi-rebellen in de havenstad Hodeida, in Jemen. Daarbij zijn volgens de Houthi’s zeker3 doden en 87 gewonden gevallen. De aanval is een reactie op de droneaanval op Tel Aviv van vrijdag, zegt de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant. Ook 3 munitiedepots van Hezbollah in het zuiden van Libanon

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit landgoed verblijven Brad Pitt en Ines de Ramon: “Alleen al de oprijlaan is een kilometer lang”

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

Onderneemster Marie Laeremans (53) krijgt vierde plaats op Brugse Vlaams Belang-lijst

Met de eerder bekendgemaakte top drie en de lijstduwer krijgt de Brugse Vlaams Belang-lijst, aangevoerd door Stefaan Sintobin, steeds meer vorm. Onderneemster Marie Laeremans (53), die jarenlang in de vastgoedsector werkte en nu een koffiebar uitbaat, krijgt de vierde en dus verkiesbare plaats.
The post Onderneemster Marie Laeremans (53) krijgt vierde plaats op Brugse Vlaams Belang-lijst appeared first on

Lees meer »