ASSISEN. Athena Man schuldig bevonden aan doodslag Caroline Kint (65), alleen schuldig verzuim voor medebeschuldigde Lorine De Witte

Athena Man is vrijdagavond door een volksjury schuldig bevonden aan de doodslag van Caroline Kint (65). Medebeschuldigde Lorine De Witte werd enkel schuldig bevonden aan schuldig verzuim.

 

Meer krantenkoppen in België

Liveblog festivals: P!nk onder politiebegeleiding naar Koning Boudewijnstadion gebracht voor haar optreden, fans staan al uren in de rij

Het is een muzikaal weekend, met ook vandaag weer een tiental festivals in alle Belgische provincies. Het is uitkijken naar Nicki Minaj, die als grote headliner Les Ardentes in Luik mag afsluiten. Op Cactus Festival lokken The War on Drugs heel wat fans, en de Amerikaanse zangeres P!NK is in Brussel voor haar ‘Summer Carnival World Tour’. Ze werd onder

Lees meer »

Joe Jonas komt met eerste soloalbum in 13 jaar

Joe Jonas brengt op 18 oktober zijn nieuwe soloalbum ‘Music For People Who Believe In Love’ uit. Dat kondigde de zanger aan op Instagram. Het is zijn eerste soloplaat sinds 2011. Op vrijdag 19 juli komt alvast de eerste single uit, ‘Work It Out’.

Lees meer »

Beelden tonen hoe mensen in ziekenhuis reageerden toen gewonde Donald Trump aankwam

In het Butler Memorial Hospital in het Amerikaanse Pennsylvania was het alle hens aan dek op zaterdag 13 juli. De gewonde voormalig president Donald Trump werd binnengevoerd nadat hij een moordpoging overleefde tijdens zijn campagne. Rick Foerster, die dat moment toevallig in het ziekenhuis was, filmde het gebeuren. “Oh, hij kan wandelen! Dank je Jezus”, klonk het opgelucht.

Lees meer »

Trump heeft de Republikeinen voorgoed naar een nieuw tijdperk geloodst

De Republikeinse conventie is sinds maandag bezig. Door de aanslag op Trump van afgelopen weekend wordt de ex-president er vereerd als een soort halfgod. Onze collega Steven De Foer is aanwezig op die conventie. Wat heeft hij daar al geleerd? Wie is J.D. Vance, de kandidaat-vicepresident? En rekenen de Republikeinen zich al rijk na de aanslag op Donald Trump?

Lees meer »