Alex Agnew verkoopt meer dan 150.000 tickets voor zijn theatertour en ontvangt award van Toby Alderweireld

Alex Agnew (51) bereikte gisteren een mijlpaal: hij verkocht namelijk meer dan 150.000 tickets voor de theatershow ‘Wake Me Up When It’s Over’. Niemand minder dan Antwerp-voetballer Toby Alderweireld (35) mocht hem de Platinum Ticket award overhandigen. 

Meer krantenkoppen in België

“Ik wist wel dat je het kon”: Jasper Philipsen krijgt na “deugddoende” zege dikke knuffel van vriendin Melanie en Van der Poel

Een vreugdekreet van ontlading. Jasper Philipsen (26) heeft z’n eerste ritzege in deze Tour beet. Na een aantal ereplaatsen, een declassering en een portie kritiek haalt de ‘Vlam van Ham’ zijn gram. “Eindelijk hebben we gedaan waarvoor we hier zijn.” En ook ploegleider Philip Roodhooft weet: “Dit is een grote opluchting.” Het regende knuffels: met vriendin Melanie en met lead-out

Lees meer »

Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant

et als vorig jaar opent Jürgen Crombez (48) van feest- en banketzaal Yperley de deuren van het gelijknamige pop-uprestaurant. Vanaf 17 juli kan je aanschuiven op het zuiderse terras en kan je genieten van de huisbereide specialiteiten.
The post Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaanderen mist doel voor terugkeer langdurig zieken

Vlaanderen stelde zich vorig jaar als doel 10.000 langdurig zieken naar werk te begeleiden, maar dat cijfer werd niet gehaald. Bovendien vindt maar een fractie van de mensen die in zo’n traject stappen effectief werk. Dat schrijft ‘De Tijd’ vandaag op basis van gegevens die de krant opvroeg bij arbeidsbemiddelaar VDAB.

Lees meer »

Rijbewijs van 28-jarige bestuurster ingetrokken na dodelijk ongeval in Oostende

Naar aanleiding van het dodelijk verkeersongeval donderdag in Oostende is het rijbewijs van een 28-jarige bestuurster voor vijftien dagen ingetrokken. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 77-jarige vrouw werd aangereden door een wagen die een oprit verliet.
The post Rijbewijs van 28-jarige bestuurster ingetrokken na dodelijk ongeval in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lucht die aan rotvaart recht naar beneden dondert: hoe schade in Mechelen wellicht door valwind is veroorzaakt

De grote schade die in Mechelen is aangericht door het onweer van dinsdag, is waarschijnlijk het gevolg van een valwind. Dat zegt David Dehenauw, al moet verdere analyse van het KMI nog uitsluitsel brengen. Bij dat weerfenomeen dondert lucht aan een rotvaart recht naar beneden waar die zich razendsnel in alle richtingen verspreidt. Omdat ze lokaal en kortstondig zijn, zijn

Lees meer »

Hij begon op zijn 16de in zijn slaapkamer. Vandaag is het bedrijf van Jonas Dhaenens 4,8 miljard euro waard

Vanuit zijn slaapkamer in Oostakker – én met de nodige dosis bluf – stampte Jonas Dhaenens (42) als zestienjarige zijn bedrijfje uit de grond. Na een grote aandelenverkoop gisteren wordt de waarde van dat bedrijf team.blue nu al op bijna 5 miljard (!) euro geschat. Dit is het inspirerende verhaal van een briljante ondernemer die nooit zijn studies afmaakte. “Ik

Lees meer »

Tijdens de week bediende,in het weekend… samoerai, Danny (53) bouwde zelf indrukwekkend kostuum

Komend weekend stap je zo de middeleeuwen binnen in ’t Oosthof in Snellegem bij Jabbeke. Tussen de vele ridders die er twee dagen leven, werken en strijden als vanouds, vind je ook… een Japanse krijger. Danny Craeye maakte zijn eigen samoeraikostuum.
The post Tijdens de week bediende,in het weekend… samoerai, Danny (53) bouwde zelf indrukwekkend kostuum appeared first on

Lees meer »

Alec Baldwin barst in tranen uit nadat rechter aanklacht tegen hem verwerpt rond fataal schietincident op filmset

Een rechter in New Mexico heeft vrijdag de aanklacht tegen acteur Alec Baldwin rond het dodelijke schietincident op de set van de film ‘Rust’ verworpen. Zijn advocaten hadden eerder op de dag aangevoerd dat er bewijsmateriaal in de zaak zou zijn achtergehouden dat ontlastend zou zijn voor de acteur. Volgens Amerikaanse media eindigt de zaak tegen Baldwin hiermee.

Lees meer »

Gemeentebelangen Heuvelland stelt volledige lijst voor: “Meeste vernieuwing, maar sterkste ervaring”

Gemeentebelangen Heuvelland trekt opnieuw naar de verkiezingen als lokale en onafhankelijke lijst. “Zeker in een kleine gemeente als Heuvelland is dat de beste garantie dat we de belangen van onze inwoners best kunnen verdedigen,” zegt lijstduwer en huidig burgemeester Wieland De Meyer.
The post Gemeentebelangen Heuvelland stelt volledige lijst voor: “Meeste vernieuwing, maar sterkste ervaring” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugge renoveert veertien stadsgebouwen op duurzame wijze

De Stad Brugge wil de energetische renovaties versnellen. Daarom wordt een samenwerking aangegaan met D-Watt, die optreedt als Energy Service Company (ESCO) voor de energetische renovatie van veertien stadsgebouwen. Er wordt in het project 6,6 miljoen euro geïnvesteerd.
The post Brugge renoveert veertien stadsgebouwen op duurzame wijze appeared first on KW.be.

Lees meer »