56 miljard dollar: aandeelhouders keuren gigantische bonus voor Musk goed

De aandeelhouders hebben donderdag op de algemene vergadering van autobouwer Tesla opnieuw hun goedkeuring uitgesproken voor een enorm aandelenpakket voor bedrijfsbaas Elon Musk. Dat wordt geschat op zo’n 56 miljard dollar, afhankelijk van de aandelenkoersen.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVESTREAM. Club Brugge op een dubbele voorsprong tegen Norwich: doelpuntenmaker Nilsson na een halfuur naar de kant gehaald

Bij HLN kan u als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken, met vandaag als afsluiter de oefenwedstrijd tegen het Engelse Norwich City. Blauw-zwart start met de mogelijke basiself voor de Supercup van zaterdag tegen Union. Nieuwkomer Gustaf Nilsson maakt z’n officieuze debuut voor Club. De Zweed heeft nog wat ritme nodig en krijgt de voorkeur op Jutglà.

Lees meer »

ZOMERREEKS. Binnenkijken in Shomre Hadas, de Joodse begraafplaats in Nederland waar bijna alleen Antwerpenaars rusten

In het Nederlandse Putte liggen op een zakdoek maar liefst drie begraafplaatsen waar bijna alleen Antwerpse Joden rusten. Directeur Philippe Pollak en Moshe Berger van de Antwerps-Joodse gemeenschap gaven ons de code van de poort van de orthodoxe rustplaats Shomre Hadas, samen met een woordje uitleg over wat bij een Joodse begrafenis allemaal komt kijken. “In België wordt ons lichaam

Lees meer »

Goud voor Ludwig en Marleen

Op zaterdag 6 juli werd het gouden echtpaar Ludwig Mattan en Marleen Coopman uit de Klaverstraat officieel ontvangen in de raadszaal van het gemeentehuis.
The post Goud voor Ludwig en Marleen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brand in café in Aalbeke blijkt aangestoken

In Aalbeke bij Kortrijk is zondagmorgen brand ontstaan in een café. Het vuur was snel onder controle, maar volgens het parket van West-Vlaanderen is de brand aangestoken. Het onderzoek naar eventuele verdachten loopt volop.
The post Brand in café in Aalbeke blijkt aangestoken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Standaard Boekhandel keert terug naar K in Kortrijk

Op de hoek van de Sionstraat en de Steenpoort opende Standaard Boekhandel hun nieuwe vestiging en keert daarmee na vijf jaar terug naar het winkelcentrum. Het pand heeft twee ruime verdiepingen, goed voor 360 m². Er volgt later nog een openingsfeest, na Kortrijk Congé.
The post Standaard Boekhandel keert terug naar K in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerika-kenner over Trumps running mate: “Hij heeft alvast één grote troef”

De man die Donald Trump als zijn running mate en dus mogelijks vice-president aanstelde, J.D. Vance, was acht jaar geleden nog een rabiate tegenstander van Trump. Hij suggereerde zelfs dat Trump “de Amerikaanse Hitler” was. Waarom koos Trump deze senator uit Ohio als zijn rechterhand en waarom steunt Vance presidentskandidaat Trump nu wel volop? Expert Amerikaanse politiek Herman Matthijs (UGent,

Lees meer »

Ex-speler Mo Messoudi is na tien jaar terug als T2 bij Zulte Waregem: “Stille groep waar nog wat peper bij mag”

Mo Messoudi is terug van weggeweest. De 40-jarige Antwerpenaar met Marokkaanse roots verdedigde exact tien jaar geleden de kleuren van Essevee voor één seizoen. “Ik voelde me meteen thuis, net als toen ik hier als voetballer aan de slag was.”
The post Ex-speler Mo Messoudi is na tien jaar terug als T2 bij Zulte Waregem: “Stille groep waar nog

Lees meer »

Plagiaat of eerbetoon? Fans spotten wel heel opvallende gelijkenissen tussen videoclips van Camille en Sabrina Carpenter

“Nu weten we waar Camille haar inspiratie vandaan haalt.” Op TikTok is er veel te doen rond Camilles videoclip van ‘Oeh la la la’. De clip vertoont volgens sommigen enkele opvallende gelijkenissen met de muziekvideo van ‘Espresso’, een nummer van de Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter. Zo komen in beide clips een paar keer dezelfde dansbewegingen voor.

Lees meer »

“Ze hadden tijd genoeg om hem uit te schakelen”: beelden tonen hoe schutter positie inneemt terwijl toeschouwers politie waarschuwen

De Amerikaanse geheime dienst had de aanslag op ex-president Donald Trump kunnen voorkomen. Nieuwe beelden tonen hoe toeschouwers vlak voor de schietpartij de 20-jarige Thomas Matthew Crooks zijn positie zien innemen op een dak nabij de bijeenkomst. Ze sloegen meteen alarm, maar toch kreeg de schutter de kans om het vuur te openen. “Ze hadden tijd genoeg om de dreiging

Lees meer »