Zware brand aan loods bij Brussels Airport zorgt voor grote rookpluim

Donderdagnamiddag is een zware brand uitgebroken in een grote loods bij Brussels Airport. Woordvoerder Wouter Jeanfils van de zone Vlaams-Brabant West bevestigde het nieuws, maar kon verder nog geen info verstrekken. De brand zorgt voor een grote rookpluim.

 

Meer krantenkoppen in België

“‘Doe wat nodig is, wij willen medailles’, zeiden ze”: onthulling van dopingdokter Fuentes doet Spanje vlak voor Spelen beven

Een (onbewuste) bom in het Spaanse kamp vlak voor de Olympische Spelen. Een verborgen camera legde in 2021 vast hoe de Spaanse dokter Eufemiano Fuentes vertelt over zijn dopingpraktijken tijdens de Spelen van 1992 in Barcelona. Quotes die nu het daglicht hebben gezien, en het Spaanse comité verplichten om in het defensief te trekken.

Lees meer »

Joe Jonas komt met eerste soloalbum in 13 jaar

Joe Jonas brengt op 18 oktober zijn nieuwe soloalbum ‘Music For People Who Believe In Love’ uit. Dat kondigde de zanger aan op Instagram. Het is zijn eerste soloplaat sinds 2011. Op vrijdag 19 juli komt alvast de eerste single uit, ‘Work It Out’.

Lees meer »

Ondernemer Franky Vandewalle uit Sint-Eloois-Winkel is overleden

In het AZ Delta Roeselare is ondernemer Franky Vandewalle (61) uit Sint-Eloois-Winkel gestorven. Professioneel was hij gespecialiseerd in het opruimen, ontruimen en verkopen van huishoudelijke goederen en antieke stukken.
The post Ondernemer Franky Vandewalle uit Sint-Eloois-Winkel is overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bruggeling wandelt als een vluchteling naar Duinkerke

Bruggeling Ben Lierman onderneemt begin augustus een vierdaagse voettocht naar het vluchtelingenkamp in Duinkerke. Met een persoonlijke Refugee Walk wil hij de aandacht vestigen op het lot van de transmigranten en fondsen sprokkelen voor de organisatie ‘Niemand is Illegaal Brugge’.
The post Bruggeling wandelt als een vluchteling naar Duinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leegstaande winkel in Hasselt omgetoverd tot kartonnen koffiezaak

In Hasselt is in de Maastrichterstraat een leegstaande winkel die te huur staat, ingericht met kartonnen meubels. Voorbijgangers kunnen kijken naar een kartonnen koffiezaak of een kledingrek. Zelfs de planten zijn van karton. Het is de bedoeling om aan geïnteresseerde ondernemers te tonen wat er mogelijk is met de ruimte.

Lees meer »

Gouden huwelijk voor Christelle en Gilbert

Christelle Vandermaes en Gilbert Vonck vierden op vrijdag 12 juli hun gouden huwelijk. Net vijftig jaar daarvoor, op 12 juli 1974, traden ze in het huwelijk.
The post Gouden huwelijk voor Christelle en Gilbert appeared first on KW.be.

Lees meer »

Julie Vanloo schrijft geschiedenis bij Washington Mystics in WNBA met meeste driepunters in debuutseizoen bij de club

Julie Vanloo heeft zondag met de Washington Mystics in eigen zaal een 77-89-nederlaag geleden tegen Las Vegas Aces, maar gooide zich wel in de recordboeken van Washington met de meeste driepunters in haar eerste seizoen in de WNBA.
The post Julie Vanloo schrijft geschiedenis bij Washington Mystics in WNBA met meeste driepunters in debuutseizoen bij de club appeared first

Lees meer »

“Kuisen stopt nooit: als je klaar bent, mag je herbeginnen”: Christa (62) laat na 30 jaar dweil en trekker achter in VBS Spes Nostra

Na 30 jaar VBS Spes Nostra in de schooolstraat Heule proper en net te houden gaat Christa Termote in pensioen. Al ziet de poetsdame de schoolpoort vanuit haar huis toch is het voor Christa een afgesloten tijdperk. “Ik heb er mij altijd gejeund, maar gedaan is gedaan. Het raakt me niet.”
The post “Kuisen stopt nooit: als je klaar

Lees meer »