WIELERKORT. Pascal Eenkhoorn rijdt volgend seizoen voor Soudal Quick-Step – Broers Van Dijke naar BORA-hansgrohe

Het wegseizoen is volop aan de gang. Op deze pagina blijft u op de hoogte van al het nieuws in wielerland. 

Meer krantenkoppen in België

Koekeloeren geeft startende dj’s podium

Het gemeentebestuur organiseert in samenwerking met de jeugdraad de tweede editie van het openluchtfestival Koekeloeren op woensdag 14 augustus op het Concertplein. De vorige editie in 2023 was een heus succes en vond plaats onder een stralende zon, wat zorgde voor echte summervibes.
The post Koekeloeren geeft startende dj’s podium appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We praten over het weer, niks gewichtigs”: Filip en Mathilde graag gezien op Île d’Yeu, hun vakantie-oase aan Franse westkust

Nu de nationale feestdag achter de rug is, kunnen koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) beginnen aan hun zomervakantie. Die speelt zich grotendeels af op hun favoriete vakantie-eiland: Île d’Yeu, aan de westkust van Frankrijk. Filip en Mathilde zijn al jarenlang verknocht aan de idyllische plek. En de liefde is wederzijds: de eilandbewoners zien het koninklijk gezin maar al

Lees meer »

B&B BBruT al maanden volboekt na ‘Met Vier in Bed’: “Sinds die maximumscore ging het echt hard voor ons”

Een jaar nadat David Verheyden (49) en Saskia Vermeersch (52) in ‘Met Vier in Bed’ een maximumscore behaalden, gaat het nog steeds bijzonder goed met hun B&B BBruT in Dudzele. “Ik heb mijn hoofdjob in Oostende nog wat teruggeschroefd om alles hier samen met Saskia rond te krijgen”, zegt David Verheyden. “En we hebben op het domein nu ook nog

Lees meer »

Corona-experts over de stijgende cijfers: “We zagen de zomeruitbraak een maand geleden al aankomen”

Eén op de vijf coronatesten is positief, tonen de nieuwste cijfers van Sciensano. Is dat alarmerend? Blijft corona ook de rest van de zomer circuleren? En komt er weer een vaccin in het najaar? Deze vragen doen ons midden de grote vakantie terugkeren naar de corona-experts. “Vorig jaar geloofden we dat de zomeruitbraken niet meer zouden terugkeren. Dat was fout”,

Lees meer »

Wielerclub steekt signaalgevers in nieuwe uitrusting

De koninklijke wielerclub ‘De Verenigde Sportvrienden-Hoger Op’ in Langemark kan tijdens de wielerwedstrijden die ze organiseert in de gemeente een beroep doen op een groep trouwe signaalgevers.
The post Wielerclub steekt signaalgevers in nieuwe uitrusting appeared first on KW.be.

Lees meer »

Christoff strikt zoon van Roger Van Damme voor nieuwe zomersingle: “Je bent voor zijn stijl of niet, maar laat het daar dan bij”

“Lucca wil graag bekend worden, en als ik hem daar in Vlaanderen ook maar een klein beetje mee kan helpen, waarom ook niet?” Een opmerkelijke samenwerking: Christoff (48) strikte de vijftienjarige remixer Lucca van Damme voor zijn zomersingle ‘Terug bij mij’. In een dubbelinterview met ‘Primo’ vertelt het duo uitgebreid over hun plannen. Al wil de zanger de zoon van

Lees meer »

Corona-alarm gaat af bij Belgische delegatie: “Al enkele olympiërs zijn niet kunnen afreizen door positieve test”

Covid werpt opnieuw zijn schaduw over de Olympische Spelen. En dat heeft Team Belgium al aan den lijve ondervonden. Zo mochten enkele Belgische atleten de voorbije dagen niet naar Parijs vertrekken door een positieve test, dat bevestigde BOIC-hoofdarts Johan Bellemans deze ochtend. Ook het coronaprotocol wordt aangescherpt in Parijs, al is er opnieuw een grote "maar" aan verboden.

Lees meer »