Voormalig Open VLD’er Ann Brusseel vervoegt lijst van Vooruit in Oostende

Ann Brusseel komt op als onafhankelijke kandidaat voor Vooruit plus in Oostende bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Van 2009 tot 2018 zetelde ze, als verkozene van Open VLD in Brussel, in het Vlaams Parlement. Nu keert ze terug naar haar geboortestad Oostende en naar de politiek.

“On track… voor Oostende! De politieke microbe is terug. Ik engageer mij voor Oostende als onafhankelijke kandidaat op de lijst van Vooruit plus. Merci John (Crombez, lijsttrekker Vooruit in Oostende, red.) voor de uitnodiging!”, zo kondigt Ann Brusseel haar terugkeer naar de politiek aan op sociale media. De geboren Oostendse vestigde zich later in Brussel, waar ze in 2009 verkozen werd voor Open VLD in het Vlaams Parlement. In 2014 werd ze opnieuw verkozen.

In 2018 werd ze directeur van de Erasmushogeschool Brussel en zegde ze de politiek vaarwel. Nu verhuist ze terug naar Oostende en neemt ze haar politiek engagement weer op, deze keer voor Vooruit plus. (Belga)

The post Voormalig Open VLD’er Ann Brusseel vervoegt lijst van Vooruit in Oostende is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nathan wint Mister World Belgium en slaat terug naar pesters op school: “Van uitlachen tot serieuze kopstoot, het ging ver”

Met een duwtje in de rug van Karen Damen durfde Nathan de Schepper (21) uit Oudenaarde werk van z’n modellencarrière. Niet zonder succes, want hij mag ons land vertegenwoordigen op de verkiezing van Mister World. Hij werd uitgeroepen tot ‘de mooiste man van het land’. “Ik heb al drie jaar ervaring als model en mogelijk hebben ook mijn charismatische looks

Lees meer »

LIVE GIRO DONNE. Eerste beklimming van de dag zit erop, kan Kopecky kleine achterstand op leidster Longo Borghini uitwissen?

Met etappe zeven is de koninginnenrit in deze Giro Donne aangebroken. Het vrouwenpeloton moet twee keer de Passo Lanciano overwinnen. De tweede passage loopt door tot aan Blockhaus, waar de eindmeet van deze helse etappe ligt. De slotklim is maar liefst 16,5 kilometer lang aan een gemiddelde van 8 procent. Kan Lotte Kopecky (28) haar achterstand van drie seconden op

Lees meer »

Hoger Op organiseert rommelmarkt in Woumen

Naar jaarlijkse traditie organiseert de koninklijke fanfare Hoger Op een rommelmarkt in Woumen, op zondag 14 juli. Je kan in de Pollaertstraat vanaf 6 uur tot 18 uur terecht.
The post Hoger Op organiseert rommelmarkt in Woumen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Nieuwe beelden halen uitleg van Rusland over getroffen kinderziekenhuis onderuit: “Dit lijkt opzettelijke aanval”

Rusland heeft maandag “een massale raketaanval” op Oekraïne gelanceerd op klaarlichte dag. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky rept over meer dan veertig raketten van verschillende types die werden afgevuurd op steden als Kiev, Dnipro, Kryvyi Rih, Sloviansk en Kramatorsk. In hoofdstad Kiev werden naast flatgebouwen ook een kinderziekenhuis en nog een ander medisch centrum getroffen. Er is sprake van minstens

Lees meer »

Brand in café in Aalbeke blijkt aangestoken

In Aalbeke bij Kortrijk is zondagmorgen brand ontstaan in een café. Het vuur was snel onder controle, maar volgens het parket van West-Vlaanderen is de brand aangestoken. Het onderzoek naar eventuele verdachten loopt volop.
The post Brand in café in Aalbeke blijkt aangestoken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bromfietser raakt gewond bij ongeval in Roeselare

Op het kruispunt van de Iepersestraat met de Westlaan gebeurde er woensdagochtend omstreeks 6.30 uur een aanrijding waarbij de bestuurder van een bromfiets gewond geraakte.
The post Bromfietser raakt gewond bij ongeval in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sterk aan de bal en goede offensieve impulsen: wie is Joaquin Seys, het jeugdproduct van Club dat plots voor zijn vuurdoop staat

Het is tijdelijk dunnetjes op de backposities bij landskampioen Club Brugge. Meijer en Sabbe liggen er nog even uit, De Cuyper geniet nog van zijn vakantie. En dus mag jeugdproduct Joaquin Seys (19) zich opmaken voor de competitiestart. Maar wie is de linksachter? En waarom is hij het volgende talent dat straks kan doorbreken bij blauw-zwart?

Lees meer »