Ook dat nog na miljoenenverlies: Basecamp Rode Duivels is ‘een paar honderdduizend euro’ duurder dan begroot

De renovatie van twee oefenvelden, extra kosten voor de boarding en de grond onder de fitnesstent van 300m2 die geëgaliseerd moest worden. Het basecamp van de Rode Duivels valt een paar honderdduizend euro’s duurder uit dan begroot. 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse omroep PowNed gaat volledig over de schreef: “Laat je borsten zien voor meet-and-greet met Taylor Swift”

De Nederlandse omroep PowNed heeft zichzelf de afgelopen dagen in de problemen gewerkt met een controversiële video over Taylor Swift-fans. In de video, met de titel ‘Gillende meisjes worden sletjes voor Taylor Swift’, toont een fan haar borsten in ruil voor een meet-and-greet met de zangeres. Maar die meet-and-greet bleek niet te bestaan. De omroep werd overspoeld met meer dan

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “F-16’s komende van Nederland en Denemarken momenteel onderweg naar Oekraïne”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft Oekraïne bijkomende luchtafweersystemen beloofd. De Verenigde Staten, Duitsland, Nederland, Roemenië en Italië zullen de middelen de komende maanden leveren, zo heeft Biden aangekondigd tijdens een ceremonie om de 75ste verjaardag van de NAVO te vieren. Volgens de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken is de transfer van F-16’s alvast gestart. “Deze straaljagers zullen deze zomer

Lees meer »

Godelieveprocessie houdt het droog en trekt opnieuw door Gistel

Het regenweer loerde even om de hoek, maar de Godelieveprocessie kon zondagmiddag om 16 uur tóch van start gaan. Deze Gistelse traditie vindt al sinds 1459 plaats en wordt opgevoerd door zo’n duizend figuranten. Voor regisseur Jan Bonne was het zijn laatste editie.
The post Godelieveprocessie houdt het droog en trekt opnieuw door Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Capiot geeft in tranen op daags na valpartij die voor commotie blijft zorgen: “Ik wou het bijleggen, maar hij heeft dat afgewezen”

Amaury Capiot kwam gisteren, na een aanraking met Maxim Van Gils, zwaar ten val in de Tour. De renner van Arkéa-B&B Hotels verwachtte excuses van zijn landgenoot, maar volgens hem kwamen die er niet. Van Gils beweert daarentegen dat hij wel heeft geprobeerd om een gesprek te starten. “Ik wilde het bijleggen, maar dat heeft hij afgewezen.” Capiot moest niet

Lees meer »

Gids Pascal (31) wordt tijdens tour door gemaskerde man in het water geduwd: “Ik had mijn nek kunnen breken”

Pascal Gerritsen (31) gidst al acht jaar nieuwsgierige toeristen rond in ’t Brugse, maar donderdag kreeg de tour wel een heel verrassende wending. De gids met Nederlandse roots werd door een onbekende man plots het water in geduwd, toen hij op de bekende Bonifaciusbrug zat. “Ik kan en wil me haast niet voorstellen dat het een gerichte actie is geweest

Lees meer »

Ushuaïa blijft Rode Duivels aantrekken: nu ook De Bruyne naar megadisco op Ibiza, waar Courtois z’n trouwfeest ‘herbeleeft’

De Rode Duivels laten de EK-uitschakeling niet aan hun hart komen. Na Koen Casteels, Arthur Theate, Leandro Trossard, Aster Vranckx en kersvers Sporting Lissabon-verdediger Zeno Debast, bracht nu ook Kevin De Bruyne een bezoek aan Ushuaïa, de befaamde openluchtclub op Ibiza. Thibaut Courtois ging er donderdagavond eveneens feesten en herbeleefde er zelfs een beetje z’n trouwfeest.

Lees meer »

The Brew Society schenkt twee gratis bakken Martha bier na diefstal in La Cabane

Afgelopen weekend werden meerdere Kortrijkse horecazaken, waaronder La Cabane op de hoek van de Budastraat en de Reepkaai, het doelwit van inbraken. Bij de diefstal verdwenen ook flesjes Martha-bier. The Brew Society bracht vandaag een gratis bevoorrading.
The post The Brew Society schenkt twee gratis bakken Martha bier na diefstal in La Cabane appeared first on KW.be.

Lees meer »