Na “hectische periode” en warm ontvangst op luchthaven wil Alexander Doom even de rust opzoeken: “En dan pieken richting Parijs”

De Belgische medaillewinnaars op het EK atletiek zijn terug in ons land. Ze kregen iets na de middag een warm welkom op de luchthaven van Zaventem. Met op kop tweevoudig medaillewinnaar Alexander Doom. “Ik wil even de rust opzoeken, en dan pieken richting Parijs.” 

Meer krantenkoppen in België

Man dood aangetroffen op strand Blankenberge

In Blankenberge is een man van 69 dood aangetroffen op het strand ter hoogte van de Charlierhelling. Strandredders probeerden hem nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. Volgens de politie gaat het om een natuurlijk overlijden.

Lees meer »

“3 doden en 87 gewonden” na Israëlische luchtaanval op havenstad in Jemen, ook munitiedepots in Libanon getroffen

Het Israëlische leger heeft een luchtaanval uitgevoerd op doelwitten van de Houthi-rebellen in de havenstad Hodeida, in Jemen. Daarbij zijn volgens de Houthi’s zeker3 doden en 87 gewonden gevallen. De aanval is een reactie op de droneaanval op Tel Aviv van vrijdag, zegt de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant. Ook 3 munitiedepots van Hezbollah in het zuiden van Libanon

Lees meer »

Zeehond op zwier in Gent

De voorbije dagen is op meerdere plaatsen in Gent een zeehond opgedoken. Het dier zwemt rustig rond in de binnenwateren. Dat levert leuke taferelen op, maar brandweer en Sea Life hebben wel een belangrijke waarschuwing: “Zeehonden kunnen heel agressief zijn.”

Lees meer »

COMMENTAAR. “De Amerikaanse presidentsverkiezingen worden een rollercoaster van maanden. Maar het is op zijn minst terug spannend geworden”

President Joe Biden bood zo lang mogelijk weerstand tegen het onvermijdelijke, maar aanvaardde zondag dan toch dat hij te oud is om een tweede termijn in het Witte Huis binnen te halen. Zijn partij gaat zo de laatste rechte lijn naar de presidentsverkiezingen zonder duidelijk draaiboek. Belangrijker nog dan wie ze nu naar voor schuiven, is de vraag op welke

Lees meer »

Urban hunt: stadswandeling met een twist

Mag je stadsverkenning wat meer pit hebben? Dan is Urban Hunt, een uniek spel om een stad op een toffe manier te leren kennen, misschien wel wat je zoekt.
The post Urban hunt: stadswandeling met een twist appeared first on KW.be.

Lees meer »