Céline Dion openhartig over strijd met ziekte: “Ik nam dodelijke dosissen Valium, artsen moesten helpen afbouwen”

In een openhartig interview met de Amerikaanse zender NBC vertelt Céline Dion (56) uitgebreid over haar ziekte. De zangeres worstelt al enkele jaren met het zeldzame Stiff-Personsyndroom (SPS), waarvan ze pas officieel in 2022 de diagnose bekendmaakte. “Ik ga weer het podium op, zelfs al moet ik kruipen.” 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Ashlee Simpson brengt oude hits in nachtclub, twintig jaar na playbackdrama bij SNL

Ashlee Simpson (39) viert feest want haar debuutalbum ‘Autobiography’ is twintig jaar oud. De zangeres trok naar de nachtclub Evita in West-Hollywood waar ze haar oude hits bracht. Het publiek zong luidkeels mee met onder andere ‘Pieces of Me’ en ‘Boyfriend’. Haar bekende zus, Jessica Simpson (44), sprak vol lof op Instagram: “Je bent een echte rockster Ash! Je zag,

Lees meer »

Europese Unie wil samenwerken met Servië inzake strategische grondstoffen

In hoofdstad Belgrado ondertekent de Servische president Aleksandar Vucic vrijdag een partnerschapsakkoord met de Europese Unie over de levering van strategische grondstoffen. Ook de Duitse bondskanselier Olaf Scholz is daarbij aanwezig. De ondertekening komt er amper een week nadat een Servische rechter het licht op groen heeft gezet voor een controversieel project rond de ontginning van lithium.

Lees meer »

KIJK. De originele verjaardagswens van Van Aert voor zoontje Jerome en alweer keizerlijke Pogacar: de hoogtepunten van rit 20

Gegokt en verloren. Remco Evenepoel probeerde op de Col de la Couillole Jonas Vingegaard er meermaals af te rijden, maar botste vervolgens op een stevige counter. Tadej Pogacar zette zijn nakende Tourwinst uiteindelijk nog maar eens in de verf door zijn vijfde (!) ritzege te pakken. Eerder in de etappe was er ook een mooi moment met Wout van Aert,

Lees meer »

? “En neen, Pogacar weet van geen ophouden”

Het doek valt over de Alpen. Tadej Pogacar heeft de puntjes op de ‘i’ gezet en zal morgen in Nice zijn derde eindzege in de Tour op zak steken. Jonas Vingegaard en Remco Evenepoel verdelen de overige twee podiumplaatsen nadat ze elkaar nog het vuur aan de schenen legden. “De gooi naar plek twee van Remco getuigde wel van lef”,

Lees meer »

Programma bezoek paus Franciscus aan België bekend: ontmoeting met slachtoffers seksueel misbruik “in alle discretie”

Paus Franciscus zal tijdens zijn bezoek in België "in alle discretie" met slachtoffers van seksueel misbruik spreken. Dat blijkt uit het volledige programma van het pausbezoek. Wanneer die ontmoeting precies zal plaatsvinden en wie er aanwezig zal zijn is niet bekend. Het Vaticaan zal "omwille van discretie" pas over de bijeenkomst communiceren nadat die heeft plaatsgevonden.

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »

Niels Albert zingt de Brabançonne, maar vooral bier en frieten: Belgen vieren nationale feestdag op Tomorrowland

Het is vandaag 21 juli, de Belgische feestdag, en dat vieren ook veel Belgen op Tomorrowland. Average Rob en Omdat Het Kan zorgen voor één groot Belgisch feest op de Mainstage. Maar hoe goed kennen de Belgen nu eigenlijk hun eigen volkslied? Niels Albert toont alvast het goede voorbeeld. Al wordt snel duidelijk waar vooral de prioriteiten liggen van ‘ons

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Het is bouwverlof, dus ook de aannemers genieten van vakantie. Al is het voor hen soms moeilijk loslaten…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Niet te geloven”: ook Lionel Messi spreekt na “VAR-schandaal” op de Spelen, Argentijnse bond dient klacht in bij FIFA

De Argentijnse voetbalbond heeft klacht ingediend bij de FIFA na het waanzinnige slot in de openingsmatch tegen Marokko. Argentinië leek in de 106de (!) minuut gelijk te maken na een ook al knotsgekke fase. De match werd daarop stilgelegd, niét afgefloten, omdat Marokkaanse fans met bommetjes gooiden. Twee uur na de onderbreking werd de goal alsnog afgekeurd en moesten de

Lees meer »