Bart Kaëll heeft heimwee naar jaren 60 in nieuwe zomersingle: “Toen we nog samen zongen in plaats van te gsm’en”

De zomer wordt hij 64, maar Bart Kaëll is nog lang niet uitgezongen. Na het succesvolle ‘Wat is jouw geheim’, waar hij bijna de zomerhit van 2023 mee scoorde, komt hij nu met het makkelijk meezingbare ‘Sha la la’. “Ik heb enorm veel goesting in de zomer, met m’n liveband vol gepassioneerde muzikanten trek ik ook dit jaar Vlaanderen rond om feestjes te bouwen”, glundert hij. 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. Civiele Bescherming: 60 lichamen onder puin gevonden na terugtrekking Israël – Spaanse premier hekelt op NAVO-top dubbele standaard Gaza

De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft er woensdag bij het Westen op aangedrongen om de “dubbele standaard” met betrekking tot het conflict in Gaza te verwerpen. Hij deed dit in het licht van de steun voor Oekraïne die de NAVO-leiders tijdens de top in Washington uitspraken. En Benjamin Netanyahu is vastbesloten een akkoord over een wapenbestand in Gaza te sluiten,

Lees meer »

Verstappen onthult dat hij ernstige zichtproblemen had na crash in 2021: “Alsof ik met 300 km/u met een speedboot reed”

Het is een moment dat bij veel Formule 1-liefhebbers nog op het netvlies gebrand staat. Drie jaar geleden, toen Max Verstappen en Lewis Hamilton een zinderend duel uitvochten om de wereldtitel, schoot de Nederlander tijdens de GP van Groot-Brittannië hard van de baan toen hij door zijn grote rivaal werd aangetikt. Nu blijkt dat Verstappen nog een tijdlang kampte met

Lees meer »

Traiteurszaak Ramon gaat even dicht en ondergaat metamorfose

Honderdvijftig jaar na de oprichting van Lamon Traiteur, de gekende traiteurszaak op de Grote Markt in Roeselare, heeft zaakvoerder Mathieu Vanneste (37) grote plannen. De zaak gaat vanaf 9 augustus zes weken dicht en ondergaat een heuse metamorfose. “Meer ruimte voor zowel de klanten als voor ons om lekkere dingen klaar te maken.”
The post Traiteurszaak Ramon gaat even

Lees meer »

Nieuwe regeringen Wallonië en Franse Gemeenschap willen 1,5 miljard euro aan belastingen verlagen

De liberale MR en centrumpartij Les Engagés vormen samen de nieuwe regeringen van Wallonië en de Franse Gemeenschap. Voorzitters Georges-Louis Bouchez (MR) en Maxime Prévot (Les Engagés) stelden hun regeerakkoord voor tijdens een persconferentie in Namen. Met hun regeerakkoord willen ze “doen wat we vijftig jaar lang niet gedurfd hebben in Wallonië”, zei Bouchez. We vatten het samen.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Moskou claimt vernietiging lanceerinrichting voor Patriot-raketten in regio Odessa – Nieuwe Russische aanvallen in Donetsk

Volgens het Russische ministerie van Defensie hebben Iskander-raketten twee lanceerinrichtingen vernietigd voor Patriot grond-luchtraketsystemen in de regio Odessa, in het zuiden van Oekraïne. Intussen wordt het Oekraïense leger geconfronteerd met nieuwe Russische aanvallen in het oosten van het land. Vooral in de omgeving van de stad Pokrovsk vinden hevige gevechten plaats, zo heeft de legerleiding in Kiev meegedeeld. Volg hier

Lees meer »