Adriaan Van den Hoof afgevoerd in ziekenwagen na ongeval in Lier: rijbewijs ingehouden

Adriaan Van den Hoof (51) is lichtgewond geraakt bij een ongeval op de Antwerpsesteenweg in Lier. Hij wordt momenteel afgevoerd met de ziekenwagen. 

Meer krantenkoppen in België

Warme William doet zijn intrede in de Sint-Amandusschool: “Een warm luisterend oor”

Op de speelplaats van de Sint-Amandusschool in de Karel van Manderstraat staat een nieuwe bank met het welluidende opschrift: ‘Zit je met iets, praat erover! Warme William luistert…’ Op die bank zit een vriendelijke, volumineuze, blauwe beer die je uitnodigt naast hem plaats te nemen. Het is Warme William. Zijn houding nodigt uit te vertellen wat er scheelt, hij biedt

Lees meer »

Loes Van den Heuvel is nog steeds trots op ‘De Kampioenen’: “Met die heruitzendingen verdienen we nét genoeg om te overleven”

“Als ‘F.C. De Kampioenen’ in Hollywood was gemaakt, dan was ik nu rijk.” Al verdient Loes Van den Heuvel (67) toch ook een aardig centje bij met de zoveelste herhalingen. En ze blijft trots op de reeks, die voor haar heel wat meer inhoudt dan enkel comedy. In Story maakt ze de vergelijking met haar beroemde personage. “Ik had ‘s

Lees meer »

Flyball voor balgekke hondenin De Zandstuivers

Flyball is een hondensport die eind de jaren 80 naar België kwam overgewaaid. Sinds kort kunnen baasjes met hun hond hiervoor terecht in Lichtervelde.
The post Flyball voor balgekke hondenin De Zandstuivers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Team 2030 maakt top vijf bekend in Wervik, ex-schepen Bart Pynket zegt politiek mogelijk vaarwel

De oppositiepartij Team 2030 maakte de top vijf voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend. Maanden geleden werd jurist Bert Verhaeghe (42) voorgesteld als lijsttrekker en kandidaat-burgemeester. Melany Gadeyne (40) van eventlocatie De Stal in de Klijtstraat in Kruiseke staat tweede. De derde plek is voor nieuwkomer ingenieur Mathias Bruggeman (27), voorzitter van de stedelijke jeugdraad en gewezen hoofdleider van Chiro

Lees meer »

Vrouw ter dood veroordeelde Djalali vraagt Belgische en Zweedse regeringen om samen te werken: “Ze hebben mijn man in de steek gelaten”

Vida Mehrannia, de vrouw van de Iraans-Zweedse professor Ahmadreza Djalali, vraagt de Belgische en de Zweedse regeringen om samen te werken in de hoop haar man sneller vrij te krijgen. De gastprofessor aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) zit al meer dan 8 jaar vast in een Iraanse cel. Hij is er ter dood veroordeeld na beschuldigingen van vermeende spionage.

Lees meer »

Meer regionale treinen is winst op de autosnelweg

TreinTramBus maakt zich zorgen omdat de kans bestaat dat ‘kleine’ stations, zoals dat van Mortsel-Oude God, vanaf eind dit jaar minder frequent bediend zullen worden. Daarom trekken ze nu al aan de bel. Logisch, want voor minder auto’s op de weg, is regionaal treinverkeer cruciaal.

Lees meer »