489 banen op de tocht bij luierproducent Ontex in Eeklo en Buggenhout

Luierproducent Ontex wil bijna de helft van de banen in België schrappen. Dat heeft het bedrijf donderdag aangekondigd. Concreet staan er 489 banen op het spel in Eeklo en Buggenhout.

 

Meer krantenkoppen in België

Straks giftige spinnen in huis door de havens? “Verwant van zwarte weduwe heeft zich intussen al gevestigd hier”

Er komen wellicht dagelijks exotische spinnen binnen via de Antwerpse haven. Dat zegt de Antwerpse spinnenexpert Koen Van Keer. Hij pleit bij de overheid dan ook voor een meldpunt en een structurele aanpak, want ze kunnen een gevaar betekenen voor onze gezondheid en voor inheemse dieren en planten. "Zo is de Grote Steatoda, verwant aan de Zwarte weduwe, hier intussen

Lees meer »

210 festivalgangers betrapt met drugs op Tomorrowland, 18 mensen opgepakt omdat ze zonder ticket probeerden binnen te dringen

Het parket van Antwerpen en PolitieZone Rupel hebben een overzicht gemaakt van alle overtredingen die werden vastgesteld tijdens het eerste weekend van het dancefestival Tomorrowland. Daaruit blijkt dat 73 mensen gearresteerd werden om verschillende redenen en er voor meer dan 55.000 euro aan minnelijke schikkingen geïnd werd bij festivalgangers die betrapt werden op drugs.

Lees meer »

“Interesse van andere clubs? Ik kan hier nog groeien als coach”: Miron Muslic trekt met Cercle Brugge Europa in

Net geen twee maanden nadat Cercle Brugge zich op de laatste speeldag van de play-offs verzekerde van de vierde plaats, staat het volgende week donderdag in en tegen Kilmarnock voor zijn eerste Europese confrontatie in 14 jaar. “We hebben de lat de afgelopen twee jaar hoog gelegd en dat willen we nu opnieuw doen”, aldus de immer ambitieuze Miron Muslic

Lees meer »

Tweelingzussen runnen Momselle

Tweelingzussen Evelien en Elien Gilles runnen aan de Baron Ruzettelaan Momselle. In de speciaalzaak voor moeder en kind bieden ze ook kine, massages en een babyspa aan. “We kiezen voor duurzame en ethisch verantwoorde producten.”
The post Tweelingzussen runnen Momselle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hotel Malleberg in Brugge krijgt Green Key-label: “Belangrijk voor ons”

Toerismebedrijf Westtoer kende aan tien toeristische spelers het ‘Green Key’ label voor duurzaam en verantwoord ondernemen toe. In Brugge kregen drie logiesverstrekkers het label, onder wie de nieuwe uitbaters van hotel Malleberg. “We hebben stevige inspanningen gedaan voor het label”, zegt Eva Deschuyter.
The post Hotel Malleberg in Brugge krijgt Green Key-label: “Belangrijk voor ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »