Wedstrijdarts helpt toeschouwer met hartstilstand tijdens Baloise Belgium Tour in Koersel

De openingstijdrit van de Baloise Belgium Tour in en rond Koersel is woensdagnamiddag 35 minuten stilgelegd, toen een toeschouwer een hartstilstand kreeg. Een van de drie wedstrijdartsen zag het incident gebeurde en diende de eerste zorgen toe. Het slachtoffer werd afgevoerd.

 

Meer krantenkoppen in België

Dit is wat we nu weten over de moordpoging op Donald Trump

Tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump opende zaterdag een onbekende het vuur vanaf het dak van een gebouw rechts van de plaats waar Trump op dat moment een toespraak gaf. De ex-president is lichtgewond, de schutter en een toeschouwer zijn overleden.

Lees meer »

De openheid van Lotte Vanwezemael rond ontrouw? Sommigen zullen het toejuichen, anderen kwetst het. En dat is volledig normaal

Lotte Vanwezemael (31) heeft een vroegere partner weleens bedrogen. Dat vertelt ze zelf in ‘Humo’ en lokte nogal wat negatieve reacties uit. “Ontrouw is een woord als een splinterbom”, probeert onze journaliste Nadine Van Der Linden dat te plaatsen. “Het moet voorzichtig besproken en ontmanteld worden. Het siert de seksuologe dat ze eerlijk wil zijn, maar daarmee is de kous

Lees meer »

De Lysterscheure ontvangt de Ierse folkzanger Andy Irvine in Diksmuide: “Nooit gedacht dat hij zou toezeggen”

Goed nieuws voor liefhebbers van authentieke Ierse folkmuziek. In de Lysterscheure komt op 27 juli Andy Irvine langs. Belle Vereecke kan het amper geloven: “Ik stuurde hem een berichtje, min of meer voor de grap, maar hij antwoordde positief!”
The post De Lysterscheure ontvangt de Ierse folkzanger Andy Irvine in Diksmuide: “Nooit gedacht dat hij zou toezeggen” appeared first

Lees meer »

Ye opnieuw aangeklaagd om stelen muziek: “Gaat over meer dan geld”

Ye, voorheen Kanye West, is aangeklaagd omdat hij muziek van een andere partij zou hebben gestolen om te gebruiken in zijn eigen werk. De Amerikaanse muzieksite Billboard heeft juridische documenten in handen waaruit blijkt dat de 47-jarige artiest onrechtmatig stukken uit het lied ‘MSD PT2′ heeft gebruikt voor zijn eigen liedjes ‘Hurricane’ en ‘Moon’.

Lees meer »

Zestigtal geïnteresseerden bij adoptiedag in SOS Reptiel: “Ik bouwde zelf terrarium voor deze python”

De adoptiedag bij SOS Reptiel in Ichtegem kon zaterdag op heel wat belangstelling rekenen. Een zestigtal geïnteresseerden kwamen langs en verschillende mensen adopteerden effectief een dier. Daarnaast tekenden nog eens twintig bezoekers present voor een rondleiding. Bezieler Mario Goes kwam samen met zijn vrijwilligers handen tekort om iedereen te woord te staan, maar dat deden ze met veel plezier. De

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »

LIVE. “Dak vanwaar schutter vuur opende was verzamelplaats voor politie” – twintiger maakte vader wijs dat hij naar schietbaan ging

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart naar zijn motief. Afgelopen nacht reisde Trump naar Milwaukee in Wisconsin voor een vierdaags partijcongres, waar hij officieel aangesteld zal worden als Republikeins presidentskandidaat. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »

Meubelzaak Juntoo opent eerste inspiratiewinkel

In de Lippenslaan 353 in Knokke opent Juntoo The Lab de deuren. Het gaat om een nieuw winkelconcept van designmeubelenketen Juntoo, waarbij je op een interactieve manier experimenteert met voorkeur en stijl. “Je wandelt van de ene leefwereld in de andere”, zegt ceo Giane Van Landuyt.
The post Meubelzaak Juntoo opent eerste inspiratiewinkel appeared first on KW.be.

Lees meer »