Ook Soudal Quick-Step en Ineos wilden hem er graag bij, maar Victor Campenaerts is op weg naar Visma-Lease a bike

Het ziet er naar uit dat Victor Campenaerts (32) volgend seizoen voor Visma-Lease a bike gaat rijden. Ook Soudal Quick-Step en Ineos Grenadiers wilden de hardrijder er graag bij, maar de Nederlandse ploeg lijkt het te gaan halen. Campenaerts kan een driejarig contract tekenen bij de ploeg van Wout van Aert. 

Meer krantenkoppen in België

“Hij lijkt ondoordringbaar”: ‘The Simpsons’-acteur probeert Britse King’s Guard aan het lachen te brengen door zijn karakters na te doen

De Amerikaanse acteur en komiek Hank Azaria entertaint al jaren mensen met zijn unieke stem. Hij is het bekendst door zijn vertolking in ‘The Simpsons‘, waar hij de stemmen inspreekt van onder meer barman Moe, politiechef Wiggum en Comic Book Guy. Wie de animatiereeks volgt, weet dat een lach niet moeilijk uit te lokken is. Maar de acteur stond toch

Lees meer »

“Het is heel speciaal dat ik hier mag zijn”: prinses Delphine zorgt voor verrassing in eerste ‘Tien om te zien’

Prinses Delphine zorgde voor de verrassing van de avond tijdens de eerste opname van het nieuwe seizoen van ‘Tien om te zien’. Acht weken bonst het showbizzhart opnieuw aan de kust. Gisteren gestart in de regen bij de repetities, maar bij zonsondergang gereanimeerd door 5.500 fans op de dijk van Westende. Wij waren erbij achter de schermen én voor het

Lees meer »

Dames SC Zonnebeke willen zo hoog mogelijk eindigen

De dames van SC Zonnebeke hebben vorig seizoen hun heropstart niet gemist. Ze bereikten de promotie van derde naar tweede provinciale en willen dit seizoen zo hoog mogelijk eindigen.
The post Dames SC Zonnebeke willen zo hoog mogelijk eindigen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vliegmachine Pogacar doet monden openvallen, Evenepoel krijgt Vingegaard er niet af: de sleutelfases uit de zware alpenrit

Loodzware etappe in de Tour. De renners moesten liefst drie Alpenreuzen bedwingen. Op de Cime de la Bonette – het dak van de Tour – zagen we geen vuurwerk, maar op de slotklim naar Isola 2000 was het wel prijs. In de kopgroep versnelde Matteo Jorgenson, in de favorietengroep Tadej Pogacar. De geletruidrager reed een uitmuntende slotklim en haalde Jorgenson

Lees meer »

Onderhandelaars Vlaamse regering willen renovatieplicht versoepelen (maar moeten het nog eens raken over de manier waarop)

De renovatieplicht wordt wellicht versoepeld. Al voor de verkiezingen hoorden we van politici dat ze de regels wilden aanpassen, minister Zuhal Demir zei zelfs dat er geen boetes zouden volgen. Nu liggen er voorstellen voor een versoepeling van de renovatieplicht op de onderhandelingstafel, zo meldt VTM NIEUWS (zie video hierboven). De onderhandelaars moeten het alleen nog eens worden over hoe

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Het is fijn als de kindjes terug zijn van kamp, maar tegelijk is het dan ook de uitdaging om meteen de strijd met de ‘kampwas’ aan te gaan.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Achter de schermen bij de eerste opname van ‘Tien om te zien’ met prinses Delphine in een verrassingsrol

Prinses Delphine zorgde voor de verrassing van de avond tijdens de eerste opname van het nieuwe seizoen van ‘Tien om te zien’. Acht weken bonst het showbizzhart opnieuw aan de kust. Gisteren gestart in de regen bij de repetities, maar bij zonsondergang gereanimeerd door 5.500 fans op de dijk van Westende. Wij waren erbij achter de schermen én voor het

Lees meer »

Vrijwilligers gezocht om Brusselse gevangenissen te controleren

De Centrale Toezichtsraad voor het Gevangeniswezen (CTRG) zoekt burgers om de situatie in Brusselse gevangenissen te evalueren. Deze vrijwilligers zullen gesprekken voeren met gedetineerden en personeel om een beter beeld van de leefomstandigheden in de gevangenissen te krijgen. Iedereen kan zich aanmelden, ongeacht de achtergrond.

Lees meer »