Net Brussel kan schoonmaakronde in Brabantwijk niet langer garanderen: “Komt door agressie tegen personeelsleden”

De directie van Net Brussel, de gewestelijke dienst voor openbare netheid, kan het werk van haar ploegen in de Brabantwijk niet langer garanderen. Reden is een nieuwe agressie tegen een van de personeelsleden dinsdagochtend. Er waren eerder al maatregelen genomen om de veiligheid van de medewerkers te garanderen, maar die zijn niet voldoende, klinkt het. 

Meer krantenkoppen in België

Belgen zitten al bijna twee dagen vast op luchthaven in Palermo, ook vandaag stijgt vlieger niet meer op: “Ze hebben ons aan ons lot overgelaten”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van gisteren die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Heel wat Belgische passagiers zaten vast in onder meer Palermo, Napels en Boedapest. Ook zaterdagavond kwam er geen beterschap en kregen de Belgen in Palermo te horen dat er voorlopig geen vlucht zou vertrekken

Lees meer »

Waar zijn die Hollanders? Dimitri Vegas & Like Mike bezweren waanzinnige mensenzee op Tomorrowland

Van links… naar rechts. Op het voorbije EK voetbal gooide het Oranje legioen hoge ogen in Duitsland, op Tomorrowland zijn het Dimitri Vegas & Like Mike die de mensenzee synchronisch bezweren. Overtuigend gewonnen thuismatch. Het Belgische blazoen opgesmukt dankzij de ‘Kings of Tomorrowland’ op de twintigste editie van hún festival. Al is die ‘Crowd Control’ – trouwens al vroeger ingeburgerd

Lees meer »

Twee nieuwe én lijvige Knooppunter-fietsgidsen van West-Vlaamse makelij: “Fietstrajecten om van te genieten”

In de Lannoo-reeks Knooppunter zijn twee fonkelnieuwe, lijvige fietsgidsen verschenen. Beide zijn van de hand van de West-Vlaamse auteurs Patrick Cornillie en Kristien Hansebout. “We serveren in onze boeken in totaal 55 fietstrajecten om volop van te genieten”, zeggen ze. “Zowel korte routes als extra lange.”
The post Twee nieuwe én lijvige Knooppunter-fietsgidsen van West-Vlaamse makelij: “Fietstrajecten om van

Lees meer »

KIJK. “Als iemand weg wil, hangt daar een prijskaartje aan vast”: Lefevere over de Tour van Evenepoel en diens contract

Zonder ongelukken staat Remco Evenepoel morgen op het eindpodium van de Tour. Tijd om terug te blikken op de voorbije drie weken met grote baas Patrick Lefevere, die logischerwijs tevreden is over de prestaties van de kopman. “Hij heeft de pech dat hij tegen de Eddy Merckx van deze tijd moet koersen”, is de CEO van Soudal Quick-Step vol lof

Lees meer »

Zuid-Afrikaanse multimiljonair beschuldigt fotograaf Anton Corbijn van stelen hond

De Nederlandse fotograaf en filmmaker Anton Corbijn en zijn vrouw worden beschuldigd van het ‘verduisteren’ van een Australische herder. De ruzie over de hond Jo-Jo is recent geëscaleerd met een melding bij de politie door de Corbijns van een gewelddadige overval en een kort geding van de Zuid-Afrikaanse eigenaar, projectontwikkelaar Michael Ruben, waarin de Amsterdamse rechter woensdag oordeelt. Dat schrijft

Lees meer »

Dag nadat twee jongens in problemen komen, voert Oostende zwemverbod in aan populair strand: “We willen geen enkel risico nemen”

Het is voortaan verboden om te zwemmen ter hoogte van de westelijke strekdam in Oostende, een van de populaire strandzones van de stad. Burgemeester Bart Tommelein (Open VLD) voert een zwemverbod in amper een dag nadat twee broers van 11 en 17 jaar uit het water gered moesten worden. Een van hen verkeerde vrijdag nog altijd in kritieke toestand.

Lees meer »

Eerste kermiswandeling Nooit Moe in Boezinge

Aan de vooravond van Boezinge kermis neemt wandelclub Nooit Moe Boezinge vzw voor het eerst ook een plaatsje in op het drukke programma.
The post Eerste kermiswandeling Nooit Moe in Boezinge appeared first on KW.be.

Lees meer »