LIVEBLOG RONDE VAN ZWITSERLAND. Kuypers maakt deel uit van kopgroep, wat kunnen Uijtdebroeks en Van Gils in eerste bergrit?

In de Ronde van Zwitserland staat vandaag de eerste bergrit op het programma. De renners leggen 171 kilometer af tussen Rüschlikon en de Gotthardpass. Naast de slotklim van acht kilometer aan bijna zeven procent moet het peloton onderweg nog twee beklimmingen verteren, een van derde en een van tweede categorie. Op deze pagina zit u op de goeie plek om de etappe op de voet te volgen. 

Meer krantenkoppen in België

Brandweer heeft uur werk met brandende zaagmeelafzuiginstallatie in Diksmuide

De hulpdiensten moesten donderdag vlak voor het middaguur uitrukken naar het bedrijf Condeco in de Heernisse in Diksmuide voor een brand. Een afzuiginstallatie voor zaagmeel had er vuur gevat en die moest de brandweer blussen. Daarbij hadden ze een uur werk.
The post Brandweer heeft uur werk met brandende zaagmeelafzuiginstallatie in Diksmuide appeared first on KW.be.

Lees meer »

’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele

De jongensjeugdbeweging KSA ’s Gravenwinkel heeft een geslaagd ‘kleinkamp’ achter de rug. Het ‘kleinkamp’ is er voor de Bengels (eerste en tweede leerjaar van het basisonderwijs), de Ravotters (derde en vierde leerjaar) en de Jongknapen (vijfde en zesde leerjaar).
The post ’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van den Bergh-killer Humphries plaatst zich als eerste voor de finale, zo dadelijk Van Gerwen-Smith in andere halve finale

Op de World Matchplay darts staan vanavond de halve finales op het programma. Luke Humphries, de man die donderdag Dimitri Van den Bergh huiswaarts stuurde, neemt het in de eerste wedstrijd op tegen James Wade. Daarna is er de clash tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. De wedstrijden zijn ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO!

Lees meer »

Zon en muziek zorgen voor recordopkomst op festival De Waterbek in Ardooie

Met 3.500 tickets in voorverkoop en nog wat zomerse last minute bezoekers is het Ardooise festival De Waterbek geen kleintje meer. Vroege festivalgangers zochten reeds een uur voor aanvang hun weg in Ardooie. Voor een aantal onder hen de ideale gelegenheid om kennis te maken met zomerbar Bardos. Daar zorgden Luigi en Co twee uur lang voor een evenement waarbij

Lees meer »

“Ze was een voorbeeld voor velen”: Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist in rouw na overlijden erevoorzitter Magda Lievens (82)

Het Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist is in rouw na het overlijden van Magda Lievens (82). De vrouw was jaar en dag voorzitter van het toneelgezelschap en laat een diepe leegte achter bij alle leden. “Zij was een echte toneelmama. Een groot voorbeeld voor velen”, klinkt het bij het toneelgezelschap.
The post “Ze was een voorbeeld voor velen”: Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist

Lees meer »

Plan voor uitbreiding Duitse snelweg naar tien rijstroken zet kwaad bloed: “Volslagen idioot”

Een voorstel om een groot deel van de snelweg A5 in de buurt van Frankfurt uit te breiden tot tien rijstroken heeft een fel debat ontketend. Critici serveren het plan af als een “gedrocht” dat de milieuvervuiling en geluidsoverlast zal verergeren, terwijl voorstanders beweren dat de uitbreiding net essentieel is om de toekomstige toename van het verkeer in goede banen

Lees meer »