“Laatste redmiddel bij depressie” plots niet meer verkrijgbaar: “Dit is van levensbelang”

De Belgische apothekers en psychiaters slaan alarm nu een Deens farmabedrijf plots twee veelgebruikte antidepressiva uit de handel haalt. “Mijn patiënten kunnen niet zonder.”

 

Meer krantenkoppen in België

Dankzij gulle gever krijgt Inaya (4) nieuw fietsje nadat dieven spaarpot stalen: “Haar zalige glimlach maakt veel goed”

Een week nadat dieven het spaarpotje voor de verjaardag van Inaya (4) stalen in een café in Houthulst, kent het verhaal toch een happy end. Met dat geld wou het meisje voor haar vijfde verjaardag een nieuwe fiets kopen. Groothandelaar VDW Bikes uit Schelle was aangedaan door het verhaal, contacteerde haar mama Cindy, en vandaag mocht het gezin een gloednieuw

Lees meer »

Bejaard koppel even vast in diepe gracht in Handzame nadat auto kantelt

Een bejaard koppel raakte woensdagavond in een zeer hachelijke positie vast in z’n auto toen ze in de gracht reden waarna het voertuig zeer schuin kantelde. Gelukkig passeerden vlak daarna kennissen die hen met de nodige moeite uit de wagen konden halen. Ook de brandweer werd opgeroepen om te helpen bij de bevrijding.
The post Bejaard koppel even vast

Lees meer »

“Nu kunnen we met een gerust gevoel deze aarde verlaten”: Antwerps cruisekoppel met MS vindt steun bij CD&V rond euthanasie

Patrick Speliers en Chris Aerts vonden vrijdag, net voor hun zelfgekozen afscheid van volgende week, nog een sympathiserend oor bij Sammy Mahdi en Kris Poelaert van CD&V voor hun voorstellen rond de hervorming van de euthanasiewetgeving. “Je kunt zoveel nota’s lezen als je wilt, ze zijn nooit even sterk als een persoonlijk verhaal”, zegt CD&V-voorzitter Sammy Mahdi, die onder de

Lees meer »