KIJK – Uitslaande brand in appartementsgebouw in Zeebrugge, evacuaties volop aan de gang

Woensdagmorgen is er een uitslaande brand uitgebroken in een appartementsgebouw op de zeedijk in Zeebrugge. Dat meldt de politie van Brugge op Facebook.

“We vragen omwonenden om ramen en deuren te sluiten. De hulpdiensten zijn momenteel volop bezig om de bewoners van het gebouw zelf te evacueren”, klinkt het.

The post KIJK – Uitslaande brand in appartementsgebouw in Zeebrugge, evacuaties volop aan de gang is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Kraan van 45 meter installeert negen mobiele units voor nieuwe school in Mesen: “Normaal schoolgebouw uitbouwen is de bedoeling”

Heel wat animo woensdagochtend in het centrum van de kleinste stad van het land. Met een grote kraan van zo’n 45 meter, die zelfs hoger was dan de Sint-Niklaaskerk, werden negen containers over het cultuurhuis van Mesen gehesen, om daar in de tuin te worden neergezet. De mobiele units zullen worden gebruikt door De Horizon, de nieuwe school die wordt

Lees meer »

De cyanide-moorden van Bangkok: “Ze bestelden nog een tafel vol eten. Onwetend dat ze als ‘aperitief’ een dodelijke thee zouden krijgen”

Eén hotelsuite, zes lijken en een tafel vol onaangeroerd eten. Op enkele lege kopjes thee na… Wat personeel en politie gisteren in het chique vijfsterrenhotel ‘Grand Hyatt Erawan’ in het Thaise Bangkok te zien kregen, lijkt zo weggeplukt uit een gruwelfilm. Maar zie: amper één etmaal later is de bizarre moordplot schijnbaar al helemaal ontrafeld. Eén van de zes blijkt

Lees meer »

Kandidaat-kopers voor Standard uit VS en Qatar

Er zijn minstens drie kandidaat-kopers voor Standard, onder meer uit de VS en Qatar. Er ligt wel bewarend beslag op het stadion. Die maatregel heeft geen directe gevolgen voor de dagelijkse werking, maar maakt de verkoop er niet eenvoudiger op.

Lees meer »