Brand veroorzaakt veel schade in camperwinkel Vanderer in Ruiselede

Dinsdagnacht zorgde een brand voor heel wat schade in camperwinkel Vanderer in de Industriestraat in Ruiselede. De brandweer werd opgeroepen door een automatisch brandalarm en kon de brand snel onder controle krijgen.

De brandweer werd dinsdagnacht omstreeks 3.45 uur opgeroepen door een automatisch brandalarm naar camperwinkel Vanderer in de Industriestraat in Ruiselede. Toen de diensten ter plaatse kwamen, moest een wagen aan de kant getrokken worden die de toegang tot de poort blokkeerde. Via een gat in het dak kon de brandweer uiteindelijk de brandhaard bereiken. Er werd nog versterking opgeroepen vanuit Pittem en Tielt, maar de brand was nadien snel onder controle.

Geen gewonden

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, wel was het snel duidelijk dat er veel schade zal zijn. Zo werd ook de toegangspoort tot het bedrijf volledig vernield, vermoedelijk door een overdruk van de brand zelf, of door een kleine ontploffing. Er waren geen gewonden en er was niemand aanwezig in het bedrijf op het moment van de brand. (CSD)

The post Brand veroorzaakt veel schade in camperwinkel Vanderer in Ruiselede is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Eén, twee en drie! Pogacar heeft zelfs tijd om met de camera te spelen tijdens de tijdrit: de momenten uit de slotetappe

Buitenaards, bovenmenselijk, exceptioneel, weergaloos,… Woorden schieten tekort om de prestatie van Tadej Pogacar te beschrijven. De Sloveen wou ook de laatste kruimels van deze Tour de France voor zich en won de slotetappe op fenomenale wijze. In de laatste rechte lijn deed de winnaar al een teken naar de camera om zijn derde Tourwinst te vieren. De volgorde van het

Lees meer »

BEKIJK: 700 supporters gaan uit hun dak in Houthalen-Helchteren nadat Spanje zich kroont tot Europees kampioen: “Leek wel alsof de Koolmijnlaan in Spanje lag”

Ruim 700 supporters hebben gisterenavond in Houthalen-Helchteren gezien hoe Spanje zich kroonde tot Europees kampioen na een 2-1 overwinning tegen Engeland. Met zijn allen volgden ze de bloedstollende finale op een groot scherm voor club Hogar Español, de laatste Spaanse club in Limburg. Het was nagelbijten tot de laatste minuut, maar na het laatste fluitsignaal kon het feest helemaal losbarsten

Lees meer »

Mountainbiker Jens Schuermans breekt bot in hand tijdens BK in Beringen: morgen opereren om Olympische Spelen nog te halen

Afgelopen vrijdag heeft mountainbiker Jens Schuermans uit Maasmechelen een bot in zijn hand gebroken na een val tijdens het BK in Beringen. Het ongeluk gebeurde net nadat hij de titel van Belgisch kampioen in shorttrack veroverde. Onderweg naar het podium raakte een zak met reservekleren gekneld in zijn wiel waardoor Schuermans ten val kwam. Hij wordt morgen geopereerd om zijn

Lees meer »

Meunier dicht bij transfer naar Lille, Trabzonspor dreigt met klacht tegen speler én Franse club: “Hebben advocaten ingehuurd”

Thomas Meunier (32) is op weg naar Ligue 1-club Lille. Gisteren raakte al bekend dat de Rode Duivel zijn verbintenis had verbroken bij Trabzonspor, waar hij nog tot de zomer van 2025 onder contract lag . Meunier maakte gebruik van een exitclausule in zijn contract om Turkije te verlaten, Trabzonspor is ‘not amused’ en dreigt met rechtszaken.

Lees meer »

Brouwerij Omer Vander Ghinste opnieuw erkend door TripAdvisor als populairste attractie van Kortrijk

Met groot enthousiasme kondigde brouwerij Omer Vander Ghinste donderdag 18 juli hun 10.000ste bezoeker aan. Deze mijlpaal valt in dezelfde maand waarop de brouwerij opnieuw erkend werd door TripAdvisor als de populairste attractie van Kortrijk. “Een prestatie die bijdraagt aan het culturele en toeristische aanbod van Kortrijk”, zegt zaakvoerder Omer Jean Vander Ghinste.
The post Brouwerij Omer Vander Ghinste

Lees meer »

Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup

Een video die zondag is verschenen op de website van La Dernière Heure/Les Sports toont hoe minstens twee supporters in het Brugse vak de nazigroet brachten na afloop van de Supercup-match zaterdagavond tussen Club Brugge en Union (1-2).
The post Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grote zoekactie naar mogelijk vermiste watersporter stopgezet: “Man heeft zichzelf in veiligheid gebracht”

Voor de kust van Zeebrugge en Knokke-Heist gingen de reddingsdiensten dinsdag in de vooravond volop op zoek naar een mogelijk vermiste watersporter. Of de man effectief nog op zee zat, was niet helemaal zeker. Er werden dus geen risico’s genomen en ook de reddingshelikopter werd ingezet. Rond 19.15 uur kwam het nieuws dat de zoekactie werd stopgezet. De man is

Lees meer »