28 jaar cel voor schutter en chauffeur op moordproces Nederlandse journalist Peter R. de Vries

Op het proces over de moord op de Nederlandse misdaadjournalist Peter R. de Vries heeft de rechter in Amsterdam celstraffen tot 28 jaar uitgesproken.

 

Meer krantenkoppen in België

Jacqueline uit Knokke viert 100ste verjaardag en doet nog steeds boodschappen voor medebewoners

Feest ten huize Jacqueline Boereboom uit Knokke-Heist. De kranige dame vierde haar 100ste verjaardag en werd in de bloemetjes gezet door burgemeester Jan Morbee (GBL) en schepen Bert De Brabandere. Ze kreeg een schaal van de provincie en een fotokader van het koningshuis.
The post Jacqueline uit Knokke viert 100ste verjaardag en doet nog steeds boodschappen voor medebewoners appeared

Lees meer »

Burgemeester Jan Morbee over ‘Grand Show: Folie Royale”: “Deze show past bij het DNA van Knokke-Heist!”

Tot en met zondag 4 augustus kan je nog terecht op ‘Grand Show: Folie Royale’ in Grand Casino Knokke. Na de première spraken zaakvoerder Ben Van den Keybus én ook burgemeester Jan Morbee de volle zaal toe. “Ons DNA is niet enkel kwaliteit, maar we willen jullie ook een goed gevoel geven”, zegt burgemeester Jan Morbee.
The post Burgemeester

Lees meer »

Hitte bedreigt gezondheid in zeventien Italiaanse steden

Italië heeft al dagen last van een hittegolf. Het ministerie van Volksgezondheid heeft vrijdag het hoogste waarschuwingsalarm afgegeven voor zeventien grote steden, waaronder Rome, Firenze en Bologna. Dit betekent dat de hitte zelfs voor gezonde mensen gevaarlijk kan zijn.

Lees meer »

Vingegaard met gebaar richting Evenepoel, Pogacar doet monden openvallen: dé fases uit de zware alpenrit

Loodzware etappe in de Tour. De renners moesten liefst drie Alpenreuzen bedwingen. Op de Cime de la Bonette – het dak van de Tour – zagen we geen vuurwerk, maar op de slotklim naar Isola 2000 was het wel prijs. In de kopgroep versnelde Matteo Jorgenson, in de favorietengroep Tadej Pogacar. De geletruidrager reed een uitmuntende slotklim en haalde Jorgenson

Lees meer »

Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar Justine Ghekiere: “Je bent slim genoeg om op het goede moment de juiste beslissing te nemen”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot wielrenster Justine Ghekiere, die in de Giro Donne de bergtrui won en geselecteerd is voor de Spelen. Justine mag altijd antwoorden via [email protected].
The post Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar Justine Ghekiere: “Je bent slim genoeg om op het goede moment de juiste beslissing te

Lees meer »

Van drugs af, maar nu te veel alcohol: jongeman (23) krijgt 18 maanden effectieve celstraf na zwaar partnergeweld

Na een verslaving aan drugs speelt overmatig alcoholgebruik een 23-jarige jongeman uit Izegem nu parten. Het zorgde ervoor dat hij na zwaar partnergeweld opnieuw in de cel belandde en bij zijn vader en grootouders (voorlopig) niet meer welkom is. “Ik heb er veel spijt van. Het is niet normaal een vrouw te slaan”, aldus de jongeman. Op een voorwaardelijke straf

Lees meer »